Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 19-12-2002 2e persbericht van donderdag 19 december 2002

Berichten uit de regio

Helmond: Kerst zonder kerstboom?
In de nacht van woensdag op donderdag is vanuit de voortuin van een woning aan de Drenthehof een kerstboom met verlichting gestolen. De boom stond in een zwarte pot.

Helmond: Feestverlichting gestolen
In de Molenstraat zijn in de nacht van woensdag op donderdag drie verlichte molens gestolen. De molens zijn van de winkeliersvereniging en zijn tegen de gevels bevestigd. Eind november werd ook al een molen gestolen. De molens kosten ongeveer 300,= per stuk.

Oirschot: Verkeerscontrole
Donderdagmorgen is op de Erica een verkeerscontrole gehouden. Dat gebeurde in samenwerking met de Koninklijke Marechaussee. Er zijn drie bekeuringen uitgeschreven voor het telefoneren tijdens het rijden, een voor het voeren van mistlichten en 45 voor het niet dragen van de gordel.

Oirschot: Vijf autos betrokken bij kettingbotsing Vijf personenautos waren donderdag om 12.35 uur betrokken bij een kettingbotsing op de A58 onder Oirschot. Twee personenautos reden achter elkaar in de richting van Tilburg. Omdat het verkeer stagneerde moesten zij remmen en stoppen. De bestuurder van de derde auto zag dat te laat en reed tegen nummer twee en drukte die tegen nummer een. Nummer vier week naar links uit en kwam in de vangrail terecht en nummer vijf reed tegen de achterkant van nummer vier. Bij de aanrijding raakte een 47-jarige vrouw uit Breda gewond. Zij zat in de tweede auto. De vrouw is naar het Elisabethziekenhuis in Tilburg gebracht. De weg is even afgesloten geweest.

Valkenswaard: Zakkenrollerij
Een 66-jarige vrouw uit het Belgische Grote Brogel is donderdag rond 11.30 uur het slachtoffer geworden van een zakkenroller. Zij winkelde in de Passage en ontdekte dat haar portemonnee uit de schoudertas was gestolen. In de portemonnee zaten pasjes, paspoort, rijbewijs en geld, 230,=.