Ingezonden persbericht

Persbericht

ZyLAB ondersteunt Kodak scanners

Amsterdam, 19 december 2002- ZyLAB, toonaangevende ontwikkelaar van document imaging en full-text retrieval software, heeft met de toevoeging van Kodak kleurscanning technologie, haar aanbod van volledig geïntegreerde oplossingen uitgebreid.

Document scanning in kleur nu nog makkelijker
ZyLAB levert de beste oplossing voor het digitaal archiveren van papieren documenten. Hiermee kan informatie uit de documenten snel doorzoekbaar gemaakt en gevonden worden. Kwaliteitsscanners dragen in belangrijke mate bij aan de mogelijkheden van de ZyLAB software om haar gebruikers de meest complete oplossing te bieden.

Het zijn vooral kleurenscanners die voorkomen dat documenten van slechte kwaliteit opnieuw moeten worden gescand. Nu de Kodak kleurenscanners deel uitmaken van het productaanbod van ZyLAB, kunnen de ZyLAB gebruikers beschikken over haast volmaakte scans van elke pagina. De mogelijkheden van het scannen in kleur en met hoge kwaliteit, zijn bijzonder belangrijk voor zakelijke toepassingen zoals crediteurenadministratie en fraudeonderzoek, dit vanwege de grote verscheidenheid van documentafmetingen en kleurvariaties. Onafhankelijk van de zakelijke toepassing, verwacht ZyLAB dat de excellente imagehelderheid en buitengewone tekstaccuratesse van Kodak kleurenscanners zal betekenen dat de typische ZyLAB gebruikers de kwaliteit van hun dagelijkse scannen kunnen verbeteren met 20% of meer.

Over Kodak scanners
Kodak levert een uitgebreid aanbod aan scanners, die gebruikmaken van geavanceerde mogelijkheden zoals Perfect Pageâ, dubbele invoer detectie, documentseparatie en de beste papierinvoer in de bedrijfstak. Afhankelijk van welke scanner is gekozen in een bepaalde oplossing, kunnen ZyLAB gebruikers er op vertrouwen om tussen de 50 en meer dan 100.000 pagina's per dag te kunnen verwerken.

De samenwerking tussen Kodak en ZyLAB verzekert ZyLAB gebruikers van excellente imagekwaliteit, snelle image capture en kortere verwerkingstijden.

Over ZyLAB
ZyLAB Technologies BV is snel groeiende en winstgevende software onderneming. In 1983, was ZyLAB de eerste aanbieder van een complete full-text retrieval software pakket voor de PC, genaamd ZyINDEX, dat bijzonder geliefd was voor de doorzoeken van grote hoeveelheden elektronische files in PC omgevingen. Sinds 1991, heeft ZyLAB al haar productontwikkeling en marketing gericht op ZyIMAGE, de beste zoekmachine voor grote papiercollecties. Met als resultaat dat ZyLAB nu beschikt over een complete oplossing om te archiveren, te doorzoeken, te vinden, te ordenen, te delen en te reproduceren van zowel papieren als elektronische kantoordocumenten met ongeëvenaard gebruiksgemak. Wereldwijd heeft ZyLAB meer dan 700,000 licenties verkocht en heeft actieve operationele installaties op meer dan 7.500 locaties. ZyLAB heeft kantoren over de gehele wereld. Alle software wordt in Nederland ontwikkeld. Meer informatie kan gevonden worden op: http://www.zylab.com.

Voor redactionele informatie:
PB2202
Influx PR, Marald Brons, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055-3663034,
fax: 055-3602661, e-mail: PRInflux@cs.com, website: www.influx-PR.com.