OPTA

Inzage in interconnectieovereenkomst Ben - Dutchtone

Artikel 6.2, derde lid, van de Telecommunicatiewet bepaalt dat het college een afschrift van bij hem gedeponeerde overeenkomsten op verzoek aan belanghebbenden ter beschikking kan stellen, met uitzondering van naar het oordeel van het college als vertrouwelijk aan te merken bedrijfsgegevens.

Wie als belanghebbende wordt aangemerkt en op welke wijze inzage in overeenkomsten kan worden verkregen, is beschreven in de Beleidsregels inzake depot en openbaarmaking van overeenkomsten inzake interconnectie, bijzondere toegang en ontbundelde toegang tot het aansluitnetwerk van 7 oktober 2002. Deze Beleidsregels zijn op de OPTA website te vinden onder de themaVinterconnectieV richtsnoeren.

De navolgende overeenkomst is ontdaan van naar het oordeel van het college als vertrouwelijk aan te merken bedrijfsgegevens en derhalve gereed gemaakt voor inzage aan belanghebbenden:

Interconnectie overeenkomst tussen Ben Nederland B.V. en Dutchtone N.V. d.d. 15 maart 2002.

Indien u inzage wenst in een andere overeenkomst dan hierboven genoemd, dan wordt u verzocht dit volgens de in voornoemde Beleidsregels beschreven procedure aan het college kenbaar te maken. Het college zal vervolgens de overeenkomst ontdoen van vertrouwelijke bedrijfsgegevens, waarna de overeenkomst ter inzage zal worden gelegd.