Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 19-12-2002 Persbericht district Den Bosch

VERMOEDELIJKE INBREKER, Den Bosch

Woensdagavond heeft de politie in het Scheidingsstraatje een 20-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats omdat hij zich verdacht in een portiek in de Kruisstraat ophield. Bij het zien van de politie zette de man het op een lopen, in de Scheidingstraat kon hij worden staandegehouden. De man droeg een kleerhangerhaak bij zich en een eerder die avond in een coffeeshop gestolen GSM. De man is ingesloten.

DIEFSTAL UIT BEDRIJF, Den Bosch

Bij een kantoorpand aan de Graafseweg is woensdagavond een ruit vernield. Er is een flatscreen beeldscherm weggenomen.

INBRAAK APOTHEEK, Drunen

In een apotheek aan de Stationsstraat is vannacht ingebroken. Er is geld uit de kassa en uit een geldkistje en een kluisje met geld weggenomen.

HENNEPKWEKERIJ, Den Bosch

Vanochtend heeft de politie op de zolder van een huis in de Kastanjestraat een kwekerij met ruim 200 hennepplanten ontmanteld. De bewoners zijn als verdachte gehoord. Alle planten zijn afgevoerd en worden vernietigd, de apparatuur is in beslag genomen.

VERDACHTE FIETSENDIEFSTAL AANGEHOUDEN, Den Bosch

Woensdagavond heeft de politie bij de Rompertpassage een 32-jarige man aangehouden op verdenking van het stelen van een fiets. Op 10 december is er aangifte gedaan van de diefstal. Getuigen zagen de man gisteren weer lopen en belden de politie. Hij is in verzekering gesteld.

JACHTGEWEREN, Rosmalen

De politie trof woensdagavond in een onafgesloten woning aan de Zandstraat diverse jachtgeweren met munitie aan. Daar de woning niet afgesloten was en de wapens en munitie niet volgens de voorschriften waren opgeborgen, zijn deze in beslag genomen. De bewoner van het huis was niet thuis.

AUTO WEG, Den Bosch

Aan de Havensingel is woensdagavond een splinternieuwe zilvergrijze Mercedes CLK 240 met het Duitse kenteken KLE-CB134 gestolen. Aan de Hekellaan is woensdagmiddag een witte bestelauto met het kenteken 92-VF-HL weggenomen. Aan de Kooikersweg is woensdag een blauwe VW Golf met het kenteken ZH-TJ-51 gestolen.

ONGEVAL LETSEL, Rosmalen

Op de Hustenweg is woensdagavond een 33-jarige man uit Oss met zijn auto uit de bocht gevlogen, de man is door de brandweer uit de auto bevrijd en met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Den Bosch overgebracht.

BRIEVENBUS OPGEBLAZEN, Den Bosch

Op de Braspenninglaan is met vuurwerk een PTT-brievenbus opgeblazen. De over straat verspreide post is door een bewoner verzameld, deze post is door de PTT opgehaald. Een aantal poststukken waren dermate beschadigd dat deze niet meer verstuurd konden worden.