Cardio Control NV

Cardio Control komt met nadere mededelingen

Persbericht 11 December 2002

Cardio Control NV te Delft, gespecialiseerd in medisch-diagnostische systemen, verwacht uiterlijk volgende week donderdag 19 december met een persbericht te komen.

Cardio Control ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt wereldwijd medisch-diagnostische systemen voor onderzoek van hart- en longfuncties. Het bedrijf beschikt sinds vorig jaar over unieke software voor het centraal en op afstand maken en analyseren van gecombineerde medische- en patiënten- data. Klanten zijn ondermeer medische centra en artsen. Er zijn verkoopvestigingen in de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk, Zweden en Noorwegen. In andere landen wordt gebruikt gemaakt van distributeurs.

Voor geheel 2002 wordt uitgegaan van een circa 50% hogere omzet dan in 2001, die daarmee uitkomt op ongeveer 10 mln. In dat geval verwacht Cardio Control de hoogste nettowinst te realiseren in haar 20-jarige bestaan. Een maand geleden -op 11 november- werd bekendgemaakt dat er thans verkennende gesprekken worden gevoerd met een andere onderneming over een mogelijke strategische samenwerking. Deze gesprekken zijn tot nu toe positief verlopen.

Voor meer info:
Afdeling Investor Relations
Cardio Control NV, Mercuriusweg 1, 2624 BC Delft Tel: 015-750.5000 Fax:015-750.5055 info@cardiocontrol.com www.cardiocontrol.com

©2002 | Cardio Control NV | Mercuriusweg 1 | 2624 BC Delft | The Netherlands | e-mail info@cardiocontrol.com