Ingezonden persbericht

Uit in Utrecht januari 2003

Swingend het nieuwe jaar in

UTRECHT, 20021219 -- Het nieuwe jaar begint in Utrecht zeker goed! Van nieuwjaarsconcert tot swingend popgebeuren, van ontroerend toneel tot hilarisch cabaret. Er is een keur aan activiteiten in de Domstad. Dat alles staat beschreven in hét goede voornemen voor 2003: de Uit in Utrecht!

Tivoli for U
In 'Achter de Schermen' wordt er een kijkje genomen bij poptempel Tivoli. Hoe gaat men daar om met de veranderende smaak en vraag van het publiek en hoe bereiden zij zich voor op het nieuw te bouwen 'Muziekpaleis'? Daarnaast is er aandacht voor Het Uur U, een wedstrijd voor uitsluitend Utrechts talent op muziekgebied, waarvan de finale in Tivoli zal gaan plaatsvinden. Lees alles over deze en meer muzikale activiteiten in de agenda en de artikelen van de Uit in Utrecht.

Utrecht Wereldstad
Utrecht heeft het culturele aanbod van een wereldstad. Uit alle windstreken is iets te vinden: Muziek uit Ethiopië, Spaans temperament in Ekko, beschilderde boombast uit Australië en Molukse medelanders geportretteerd in de fototentoonstelling 'Saudara'. Ook Utrecht zelf is een wereld op zich! De eerste Culturele Zondag van 2003 biedt een avontuurlijk programma met lokale artiesten voor culturele zondaren en Uitvreters in 30 Stappen Voor Uit.

Boordevol uitgaanstips
De Uit in Utrecht staat boordevol informatie over uitgaan op muziek, tentoonstellingen, evenementen, concerten en theatervoorstellingen. In de vijf verschillende agenda's staat alles helder opgesomd. De Uit in Utrecht is informatief, inspirerend en gratis verkrijgbaar bij de uitgaansgelegenheden, het VVV-kantoor, RonDom, het Gemeentehuis, de bibliotheek en de wijkbureaus. Spring het jaar in met Uit in Utrecht!



Ingezonden persbericht