Provincie Zuid-Holland

Persbericht

19-12-2002
Provincie Zuid-Holland stelt Samen Sociaal Prijs in

De provincie Zuid-Holland looft prijzen uit voor de beste projecten op het gebied van sociaal beleid. Gemeenten en maatschappelijke organisaties in Zuid-Holland die zich bezighouden met sociaal beleid kunnen zich tot 1 maart 2003 inschrijven voor deze Samen Sociaal Prijs Zuid-Holland.

Met de Samen Sociaal Prijs Zuid-Holland wil de provincie het sociaal beleid inzichtelijker maken voor een breed publiek, de uitwisseling van ervaringen bevorderen en mensen enthousiasmeren. Met lopende, toekomstige of inmiddels gerealiseerde samenwerkingsprojecten op het gebied van sociaal beleid kunnen gemeenten en maatschappelijke organisaties (inclusief verenigingen en stichtingen) meedingen naar de prijzen.

Er is een categorie gerealiseerde (gestarte) projecten en een categorie nieuwe (voorgenomen) projecten. Voor beide categorieën is er een eerste prijs van
¤ 25.000,- en een tweede prijs van ¤ 10.000.

Tot 1 maart 2003 kunnen gemeenten en maatschappelijke organisaties zich met hun projecten inschrijven voor de Samen Sociaal Prijs Zuid-Holland. In mei volgt een voorronde, waarbij per categorie vijf projecten worden genomineerd. De winnaars worden in juni bekend gemaakt.