Gemeente Heeze-Leende


Aanstelling gemeentesecretaris Heeze-Leende

Aanstelling gemeentesecretaris Heeze-Leende Per 1 maart 2003 zal dhr. H. Verheijen de functie vervullen van gemeentesecretaris in de gemeente Heeze-Leende.

In september 2002 is de gemeente Heeze-Leende van start gegaan met de procedure omtrent het aanstellen van een nieuwe gemeentesecretaris. Nadat het profiel voor deze functie was vastgesteld heeft de gemeente in september de werving in gang gezet.
Het college heeft uiteindelijk besloten dhr. H. Verheijen per 1 maart 2003 aan te stellen als gemeentesecretaris.

Dhr. Verheijen heeft een juridische achtergrond. Hij heeft vier jaar de functie vervuld van politiek secretaris in de Tweede Kamer in Den haag. Tot op heden is hij in dienst van de gemeente Arcen en Velden. Hij heeft hier gedurende een periode van 3 jaar de functie vervuld van Sectorhoofd Burgers. Vanaf 1999 is hij gemeentesecretaris van de gemeente Arcen en Velden.

Met de aanstelling van dhr. Verheijden is de gemeente Heeze-Leende verzekerd van een openhartige, enthousiaste en gemotiveerde persoonlijkheid. Dhr. Verheijden gaat per 1 maart 2003 samen met de ambtelijke organisatie gemotiveerd van start. Hij heeft tevens aangegeven zich graag in de gemeente Heeze-Leende te willen vestigen.

Het college is erg blij met de aanstelling van dhr. Verheijden. Zij zijn ervan overtuigd dat met zijn aanstelling de organisatie van de gemeente Heez-Leende in goede handen is.
Dhr. van Eldik (in maart 2002 aangesteld als interim-secretaris) zal in maart 2003 zorgen voor een goede overdracht tussen hem en de nieuwe secretaris.