Gemeente Achtkarspelen


Nieuwsberichten

19-12-2002
Gemeente Achtkarspelen start met bedrijvenmagazine

De gemeente Achtkarspelen start in 2003 met de uitgifte van een speciaal bedrijvenmagazine. Dit initiatief moet bijdragen aan het bereiken van één van de doelstellingen uit het Colleprogramma 2002 - 2006, namelijk: het versterken van de economische structuur in de gemeente. Het blad wordt professioneel ontwikkeld en zal vier maal per jaar uitkomen

Het college wil met het bedrijvenmagazine de communicatie tussen de gemeente en de gevestigde bedrijven én de aanwezige ondernemersverenigingen bevorderen. Daarnaast moet met het blad nieuwe bedrijven aangetrokken worden en positieve beeldvorming over de gemeente worden bevorderd. De nadruk zal komen te liggen op nieuws van de gemeente over bijvoorbeeld beschikbare bedrijventerreinen, nieuws van de ondernemersverenigingen, interessante interviews met vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en aansprekende advertorials.

Ondernemend Achtkarspelen
Het magazine, dat waarschijnlijk de titel 'Ondernemend Achtkarspelen' krijgt, wordt in een oplage van 1500 exemplaren per keer uitgegeven door Ondernemend Friesland. Deze uitgeverij heeft reeds ervaring met een soortgelijk blad.
Het eerste nummer staat gepland in maart 2003 en wordt gepresenteerd op de bedrijvencontactdagen in Leeuwarden.