United Services Group

P E R S B E R I C H T

United Services Group wijzigt bestuursstructuur

Almere, 20 december 2002. United Services Group N.V. maakt bekend de bestuursstructuur van de organisatie met ingang van 1 januari 2003 te wijzigen.

Door de verdere internationalisatie en snelle groei van United Services Group, onder meer door de overname van Start, is besloten de bestuursstructuur van de organisatie per 1 januari 2003 aan te passen. Gekozen is voor een Executive Board, bestaande uit twee leden: de heer Alex D. Mulder als President en CEO en de heer Ron Icke RA als Executive Vice President en CFO.
De dagelijkseReceived: from Hilten-MTA by hilten_01.vanhilten. leiding komt in handen van een Group Executive Committee, waarvan, naast de heren Mulder en Icke, de heren Leo W. Houwen en Yvan L.M.E. Dierckxsens deel uit maken, terwijl de huidige divisiedirecteuren de heren Erwin van Iersel MBA en Drs. Hans H.W.H. Coffeng eveneens toetreden tot de Group Executive Committee.

De commissarissen van United Services Group hebben de nieuwe bestuursstructuur in de Commissarissenvergadering van 17 december jl. goedgekeurd. Ook de ondernemingsraden hebben positief geadviseerd.

Van de nieuw te benoemen leden van de Group Executive Committee luiden de profielen als volgt:

Drs. Hans H.W.H. Coffeng (1967) liep in 1993 stage bij Unique Nederland ter voltooiing van zijn studie Organisatie- en Arbeidssociologie aan de Rijks Universiteit Groningen. Na een carrière, van intercedent in 1994 tot algemeen directeur van Unique Nederland in 2000, is hij in 2001 benoemd tot divisiedirecteur van de divisie United Office Services. In zijn functie als lid van de Group Executive Committee is hij verantwoordelijk voor de Nederlandse en Duitse werkmaatschappijen van de divisies United Office Services en United Technical Services.

Erwin van Iersel MBA (1962) is zijn carrière in het uitzendwezen gestart in 1989 als vestigingsmanager bij Start. Naast de diverse functies die hij sindsdien bij Start heeft vervuld, zoals districtsmanager, regiodirecteur, algemeen directeur van Start Nederland en algemeen directeur a.i. Start Holding, heeft hij diverse studies afgerond, waaronder de studie Technische Bedrijfskunde aan de Technische Hogeschool in Eindhoven en MBA. In zijn functie als lid van de Group Executive Committee is hij verantwoordelijk voor de divisie United Temping Services (Start-organisaties) in Nederland en Italië.

Dit betekent dat de samenstelling, functies en verantwoordelijkheden van de leden van de Group Executive Commitee als volgt zijn:

Alex Mulder President, Chief Executive Officer
Strategy, human resources, acquisitions
Ron Icke Executive Vice President, Chief Financial Officer
Finance & administration, acquisitions, legal, investor relations
Hans Coffeng Executive Vice President
Operations Office en Technical Services Netherlands en Germany
Yvan Dierckxsens Executive Vice President
Operations Spain, Portugal en Belgium
Leo Houwen Executive Vice President
Corporate marketing, communications, development, investor relations
Erwin van Iersel Executive Vice President
Operations Temping Services Netherlands en Italy

Profiel United Services Group
United Services Group is als Europese dienstverlener actief in Nederland, België, Duitsland, Italië, Spanje en Portugal op het gebied van flexibele arbeid, opleidingen en customer care-services. De aandelen United Services Group staan genoteerd aan de Effectenbeurs Euronext Amsterdam. Vanuit een aantal zelfstandige werkmaatschappijen, waaronder Unique, Start, Secretary Plus en Technicum (detachering & uitzending), United Capacity, United Technical Solutions en United ICT Solutions (werving & selectie, detachering en projectmatige activiteiten voor vakspecialisten), United Independent Solutions en Fa-med (dienstverlening aan zelfstandigen zonder personeel), Luzac College en InterCollege (opleidingen) en Telecom Direct en Call-IT (customer ngeboden.

Raad van Bestuur
United Services Group N.V.

Zie ook onze website: www.unitedservicesgroup.nl