Korps: Flevoland, plaats: Emmeloord 20-12-2002 Bericht onderzoek naar dode man
Stafdienst Communicatie, 06-53224343

Afronden TED
EMMELOORD Een Taakgroep Ernstige Delicten (TED) deed uitvoerig onderzoek naar de doodsoorzaak van een 30-jarige man. Daarbij zijn aanwijzingen aangetroffen dat het hier om een zelfmoord gaat. De man is vermoedelijk door explosieven om het leven gekomen. Waarom hij in Emmeloord was, is niet duidelijk. Op dit moment is een aantal rechercheurs nog bezig de zaak af te ronden.

Op 3 december gepubliceerd nieuwsbericht
Dode man gevonden
EMMELOORD Vanmorgen is het levenloze lichaam van een nog onbekende man op een fietspad bij de Muntweg gevonden. Een wandelaar die zijn hond uitliet, vond het slachtoffer. Het is nog niet duidelijk hoe deze man om het leven gekomen is. Er is een onderzoek ingesteld naar de omstandigheden waaronder hij om het leven gekomen is. Ook naar zijn identiteit is een onderzoek ingesteld. Het onderzoek wordt gedaan door een Taakgroep Ernstige Delicten (TED). Zodra er meer bekend is, volgt op deze site een aanvullend nieuwsbericht.

Op 5 december 2002 gepubliceerd nieuwsbericht:
Dode man geïdentificeerd
EMMELOORD Het levenloze lichaam dat dinsdagmorgen op het fietspad bij de Muntweg gevonden is, is van een 30-jarige man zonder vaste woonplaats. Dit blijkt uit het politieonderzoek dat nog in volle gang is. Over de omstandigheden waaronder hij om het leven kwam, kan de politie nog niets zeggen.