Ingezonden persbericht


Persbericht

Nieuwe versie IP Contact Suite van Aspect Communications maakt integratie door middel van Web Services mogelijk en breidt de business scope van contact centers uit

Aspect Communications breidt contact center uit over de grenzen van hybride netwerken

Hoofddorp, 20 december 2002 - Aspect Communications Corporation (Nasdaq: ASPT), de toonaangevende leverancier op het gebied van business communications solutions, maakte onlangs de introductie van Aspect IP Contact Suite Enterprise (Aspect IPCS-Enterprise) bekend, de eerste customer contact suite die oranisatiebrede integratie mogelijk maakt, door integratie van PSTN en IP telefonieproducten. Bovendien vergemakkelijkt dit product het gebruik van CTI door middel van snelle en eenvoudige webservices. Voor het eerst kan nu iedere medewerker in de organisatie, ongeacht locatie en zijn of haar functie, door middel van deze Aspect-oplossing klantcontacten afhandelen. Met de introductie van Aspect IPCS-Enterprise maakt Aspect de visie en belofte van haar eerste release waar.

Organisaties worden met Aspect IPCS-Enterprise in staat gesteld het aantal agenten uit te breiden waardoor hun customerservice capaciteit stijgt zonder een toename in headcount. Doordat Aspect IPCS-Enterprise zowel leading PSTN als IP telefoniesystemen ondersteunt, biedt het naast gebruiksgemak de vrijheid van keuze van een telefonieplatform en deze te integreren met elke applicatie.

Shurgard Storage Centers Inc., met een netwerk van meer dan 545 opslagcentra in de Verenigde Staten en Europa, gebruikte de eerste versie van Aspect IPCS om hun customerservice te verbeteren en efficiency te verhogen. Door IPCS-Enterprise zijn wij in staat eenvoudig te migreren van onze traditionele Aspect call center naar IP telefonie waardoor wij het verbinden van klantcontacten met werknemers in elke locatie enorm hebben kunnen uitbreiden daarbij gebruikmakend van de IP-PBX naar keuze , aldus Richard Robinson van Shurgard. De Aspect IPCS-Enterprise heeft het concept contact center compleet veranderd bij Shurgard. Door de voordelen van VoIP hebben wij de mogelijkheden van het contact center én de groep gekwalificeerde werknemers die customerservice kunnen bieden, enorm vergroot.

Wij zijn zeer verheugd samen te werken met Aspect om de next-generation contact center oplossingen en technologie te leveren die gebruik maken van .NET en Web Services , aldus Sanjay Parthasaranthy, Microsoft s vice president .NET Strategy en Partner Group. De combinatie .NET, Web Services en Aspect s IPCS stelt organisaties in staat nog sneller en effectiever succesvolle relaties tot stand te brengen.

Key features Aspect IP Contact Suite-Enterprise:


· Ondersteunt zowel traditionele als IP PBX leveranciers waaronder Cisco, Avaya, Nortel, 3Com, Siemens, Rockwell en Shoreline

· Webservices gebaseerd op industrie standaarden inclusief SOAP, WSDL en Microsoft.NET Connected Premium Certified

· Integratie met PSTN-, hybride- en volledig IP netwerkplatformen

· Volledig multichannel contact center inclusief IP en PSTN IVR ondersteuning door VXML
Aspect is de marktleider in het combineren van .NET Web Services met het IP Contact Center. Zo is Aspect in Nederland één van de eerste bedrijven met de status .NET Connected Premium Certified , aldus Ronald Rijsemus, operations manager Aspect Communications BV. Aangezien webservices steeds populairder wordt, zullen Aspect-klanten als eerste kunnen profiteren van gemakkelijke integraties bijvoorbeeld met de CRM-applicatie mySAP. Tegelijkertijd levert Aspect nooit eerder vertoonde verbeteringen in efficiency en klantentevredenheid door in potentie het contact center uit te breiden naar iedere werknemer in de organisatie.

Aspect IP Contact Suite-Enterprise versie 2.0 is general available in het eerste kwartaal van 2003.

Over Aspect Communications

Aspect Communications Corporation (Nasdaq: ASPT) is de toonaangevende aanbieder op het gebied van business communications oplossingen, toegespitst op contact management technologie. Met behulp van de Aspect oplossingen worden organisaties in staat gesteld om de tevredenheid van hun klanten te verhogen, de operationele kosten te verlagen en tegelijkertijd informatie over de markt te verzamelen en nieuwe cross-sell en up-sell mogelijkheden te benutten. Aspect is de business partner van 74 procent van de 50 grootste organisaties wereldwijd (Fortune 50); meer dan 3 miljoen professionals op het gebied van sales en customer service vertrouwen dagelijks op de contact management oplossingen van Aspect. Aspect helpt organisaties te evolueren naar multichannel contact management door te zorgen voor probleemloze integratie van traditionele telefonie en voice-over-IP, e-mail, voice-mail, web, fax, en draadloze business communications. Daarbij beschermt Aspect de bestaande investeringen door voort te bouwen op de bestaande infrastructuur van de klant in front-office, back-office, internet en telefonie. Aspect is het enige bedrijf dat zowel het mission critical software platform, als de ontwikkelomgeving en de applicaties levert. De toonaangevende rol van Aspect als het gaat om oplossingen op het gebied van business communications is gebaseerd op meer dan 17 jaar ervaring en meer dan 8.000 implementaties wereldwijd. Het Aspect hoofdkantoor is gevestigd in San Jose, Californië. (VS), en er zijn Aspect kantoren verspreid over de hele wereld, plus een uitgebreid netwerk van systems integrators, onafhankelijke software vendors en distributiepartners. Meer informatie over Aspect Communications kunt u vinden op www.aspect.com.