Cap Gemini Ernst & Young



Utrecht, 20 december 2002
Verzelfstandiging bedrijfsonderdeel Cap Gemini Ernst & Young
---

Cap Gemini Ernst & Young Nederland (CGE&Y) en de heren mr. V.A. Andringa, R.J. Alblas en drs. D. Theunissen zijn overeengekomen dat Branchesamenwerking, een van de bedrijfsonderdelen van CGE&Y, wordt afgesplitst. Branchesamenwerking richt zich met circa 60 medewerkers op secretariaatsvoering en managementondersteuning ten behoeve van brancheorganisaties.

Naar verwachting zal het bedrijfsonderdeel vanaf 1 januari 2003 volledig zelfstandig opereren. De kopers, de heren Andringa, Alblas en Theunissen, zijn reeds werkzaam binnen het genoemde bedrijfsonderdeel. Reden voor de afsplitsing is de verdere focus van CGE&Y op organisatieadvies, IT-dienstverlening en outsourcing.

De dienstverlening voor brancheorganisaties en andere samenwerkingsverbanden op het gebied van issue management, public affairs, alsmede IT-, organisatie- en managementadvies, blijft onderdeel van CGE&Y.

De ondernemingsraad is geïnformeerd over de verzelfstandiging en de voortgang van de transactie en heeft daar positief over geadviseerd. Over Cap Gemini Ernst & Young

Cap Gemini Ernst & Young Group is een van de grootste management- en IT-adviesorganisaties ter wereld. De onderneming is op wereldwijde schaal actief in managementconsulting en IT-dienstverlening, systeemintegratie, technologieontwikkeling, ontwerp en outsourcing. Met deze activiteiten helpt de onderneming bedrijven voortdurend nieuwe groeistrategieën te ontwikkelen en technologieën te exploreren. De organisatie heeft wereldwijd ongeveer 55.000 medewerkers in dienst. De organisatie realiseerde in 2001 een omzet van meer dan 8,4 miljard euro. Meer informatie over specifieke dienstverlening, kantoren en research is beschikbaar op: www.nl.cgey.com.

Cap Gemini Ernst & Young

Nanne van Nunen, woordvoerder
030 689 69 13, Mobiel: 06 12 99 37 29
nanne.van.nunen@cgey.nl