Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 20-12-2002 Persbericht district Den Bosch

BEDRIJFSINBRAAK, Rosmalen

Afgelopen nacht hebben inbrekers ingebroken in een bedrijfspand aan de Molenstraat in Rosmalen. Met een trottoirtegel is een ruit ingeslagen waarna men in ieder geval een grote hoeveelheid rookwaren heeft meegenomen. Wat er nog meer weg is genomen is niet bekend.

DIEFSTALLEN UIT SPORTCOMPLEX, Haarsteeg

Donderdagavond zijn uit een kleedkamer van een sportcomplex aan de Priemsteeg in haarsteeg van 8 bezoekers goederen, waaronder rijbewijzen, identiteitsbewijzen, gsm`s en sleutels weg genomen. Met een weggenomen autosleutel zag men kans om een buiten geparkeerd staande personenauto van het merk Seat, type Leon voorzien van het kenteken 31-JJ-XB weg te nemen. De deur van de kleedkamer was niet afgesloten.

RAMKRAAK, `s-Hertogenbosch

In de nacht van donderdag op vrijdag hebben onbekenden een ramkraak gepleegd op een winkel aan de Verwersstraat in `s-Hertogenbosch. Met een rode personenauto is de voorpui kapot gereden. Daarna heeft men een aantal antieke klokken weggenomen. De auto bleek donderdagavond te zijn gestolen in Waalwijk en is vrijdagmorgen uitgebrand terug gevonden in Sint Michielsgestel. Van de daders ontbreekt elk spoor.

AUTODIEFSTAL, `s-Hertogenbosch

Donderdag is vanaf de Kooikersweg in `s-Hertogenbosch een grijze personenauto merk Seat, type Toledo, voorzien van het kenteken 23-FB-HB gestolen.