Manugistics beperkt verlies

Brussel, 20 december 2002 Manugistics rapporteert over het derde kwartaal, dat op 30 november werd afgesloten, een netto verlies van 26 miljoen dollar. Dat is een behoorlijke verbetering ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar, toen het verlies nog 45 miljoen dollar bedroeg. De opbrengsten zijn in het derde kwartaal gedaald met 11 procent ten opzichte van het tweede kwartaal van 2002 tot 62,4 miljoen dollar.

Greg Owens, chairman en CEO van Manugistics: De salesactiviteiten zijn bemoedigend, evenals verschillende recente onderzoeken onder CIO s die aangeven dat supply chain management hoog op de prioriteitenlijst staat. Alleen moet dat zich nog gaan vertalen in een stijging van de verkopen.

Het complete bericht is terug te vinden op http://www.manugistics.com/news/detail.asp?id=365

Over Manugistics
Door de optimalisatie van de complete toeleveringsketen helpt Manugistics (Nasdaq: MANU) bedrijven hun kosten te verlagen, hun service aan klanten te verbeteren, de rentabiliteit te verhogen en hun groei te versnellen. De oplossingen van Manugistics grijpen in alle bedrijfsprocessen in: van design en inkoop tot en met prijsbepaling en levering. De software biedt onder meer modules voor een betere prijsbepaling, servicemanagement en het beheer van onderdelen en leveranciers. Op de Benelux-klantenlijst prijken bedrijven als GE Plastics, Imation, BMW, Ewals Cargo Care, McDonalds, Cisco Systems, Philips, Nokia, Esselte en Black&Decker.