Gemeente Eindhoven

Persbericht: 20 december 2002, no. 220

Zwemparadijs de Tongelreep start nieuwe activiteit op het gebied van aquasportief

Zwemparadijs de Tongelreep is reeds jaren trendsetter op het gebied van aquasportief-activiteiten, zoals aquajoggen, aquasteps en aquarobics. Het afgelopen jaar namen ruim 400 deelnemers deel aan deze activiteiten. Uit onderzoek van het zwemparadijs is gebleken dat er markt bestaat voor een nieuwe activiteit met veel variatie: aquapower.

Aquapower biedt een gevarieerde mix van allerlei aquasportief-activiteiten zoals bijvoorbeeld aquajoggen, aquarobics, aquasteps, circuittraining en intervaltraining. Nergens anders worden deze activiteiten al in één programma gecombineerd. Doordat er steeds verschillende activiteiten aan bod komen, blijft de les plezierig en afwisselend. Bijkomend voordeel van de afwisselende activiteiten is dat steeds andere spiergroepen worden getraind. Doel van de trainingen is een algehele conditieverbetering en versterking van de spieren. Doordat de activiteiten in het water plaatsvinden is de kans op blessures minimaal.

Aquapower zal in januari 2003 starten en wordt gegeven op woensdagavond van 20.00 21.00 uur. Wilt u meer weten over deze activiteit, neem dan contact op met Zwemparadijs de Tongelreep: 040-238 11 39. Ook inschrijven is mogelijk via dit nummer. Heeft u interesse? Wacht dan niet te lang met inschrijven, want er kunnen maximaal 20 personen aan aquapower deelnemen.