Eneco

ENECO

COMMUNICATIE / PERSBERICHTEN

ENECO stelt reclameplaats beschikbaar aan Sire
Rotterdam, 20 december 2002

ENECO Energie, gevestigd in Rotterdam, heeft aan de stichting SIRE één zijde van haar grote reclamemast bij Arnhem beschikbaar gesteld om meer aandacht te vragen voor de campagne "Kinderen hebben het druk....". Vanaf het begin van de 2e week van 2003 zal het doek van 8 bij 10 meter voor alle automobilisten op de A 325 bij de afslag Elden prominent zichtbaar zijn. ENECO Energie wil hiermee het werk voor de Nederlandse gemeenschap van Sire ondersteunen.

ENECO Energie heeft enkele grote driezijdige reclamemasten in Nederland in beheer. Eenmaal per jaar wordt een vlak van een reclamemast gedurende een maand beschikbaar gesteld aan een maatschappelijk belangrijke instantie. SIRE maakt dit jaar graag gebruik van het aanbod van het energiebedrijf om haar nieuwe campagne "Kinderen hebben het druk....", die in november startte, nog extra te benadrukken. Met de campagne wil SIRE volwassenen en kinderen zich bewust laten worden van hun vollopende agenda's waarin zelfs vrije tijd wordt ingepland. De campagne loopt tot februari 2003. Derhalve past de reclame op de ENECO mast uitstekend.

ENECO Energie
ENECO Energie is een landelijk opererend energiebedrijf dat 4 miljoen mensen van elektriciteit, gas en warmte voorziet. ENECO Energie levert aan grootzakelijke klanten in alle delen van Nederland. Ook Ecostroom, dat onder andere met windturbines wordt geproduceerd, kan ENECO Energie aan elk huishouden in Nederland aanbieden. Het aantal klanten voor Ecostroom nam de laatste tijd sterk toe. Momenteel gebruiken al 300.000 huishoudens Ecostroom.

SIRE: Stichting Ideële Reclame
Sire is een onafhankelijke stichting die zich ten doel stelt onderwerpen, die voor de samenleving belangrijk zijn maar niet door andere partijen worden opgepakt, aan de orde te stellen en bespreekbaar te maken. SIRE doet dat door het voeren van ideële, dus niet commerciële campagnes. SIRE heeft geen banden met de overheid of andere organisaties en is geheel afhankelijk van de belangenloze medewerking van reclamebureaus, media, toeleveranciers en adverteerders in Nederland.

---