Ingezonden persbericht

WinnersOnly gelanceerd

DEN HAAG, 20021220 -- Den Haag, 19 december 2002 - Deze donderdag is de website WinnersOnly gelanceerd. Op deze website kunnen deelnemers mooie en kwalitatief goede prijzen winnen varierend van staatsloten tot mobiele telefoons. Nog nooit is er een website geweest die zo transparant werkt en waar de winkans zo hoog ligt.

Hoe werkt de site?

WinnersOnly bevat een database met een groot aantal prijzen. De deelnemers kunnen hun eigen prijs selecteren uit diverse categorieen. Op dit moment is er de mogelijkheid mee te doen met Staatsloten, DVD's, Games en mobiele telefoons. Aangezien de bezoeker na deelname precies ziet hoeveelste deelnemer hij of zij is, kan de deelnemer ook de winkans uitrekenen. Hierdoor wordt het spel interactief en is het leuk voor de deelnemers mee te spelen. Wij garanderen tevens de uitkering van de prijzen welke gewonnen worden door de zogenaamde "winners".

Partners

WinnersOnly werkt samen met diverse partners. Op dit moment heeft de website StudentsOnly al diverse partners zoals Radio 538, Wanadoo, Autoweek, Autotrader en Ilse. Binnenkort zal er een groot reclameoffensief beginnen voor WinnersOnly op Internet.

Van wie is WinnersOnly?

WinnersOnly is een nieuw initiatief van StudentsOnly B.V. In de afgelopen jaren heeft zij diverse concepten succesvol in de markt gezet zoals bijvoorbeeld StudentsOnly, DriversOnly en LinkYourNews. Met al haar websites heeft Students Only B.V. een bereik van meer dan 600.000 bezoekers per maand in Nederland voornamelijk in het segment 15-30 jaar. Met dit nieuwe idee, heeft StudentsOnly B.V. weer een topper in huis.