Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 22-12-2002 Persberichten district Maasland

MOONEN STOPT ALS DISTRICTSCHEF MAASLAND

E. Moonen stopt per 1 januari 2003 als districtschef in Maasland. Moonen die sinds april de leiding had in het Maaslandse district, heeft de korpsleiding verzocht om ontheffing van zijn functie omdat hij zich -mede vanwege persoonlijke omstandigheden- niet voldoende kan ontplooien binnen die functie. Per januari zal hij worden waargenomen door plaatsvervangend districtschef, J. van der Heijden.

SLOKJE TE VEEL OP,190 EURO BOETE, Oss

Een 51-jarige automobiliste reed zaterdagavond met een slokje te veel op in haar personenauto over de Hertogensingel in haar woonplaats Oss. De vrouw kreeg een geldboete van 190 euro opgelegd. Datzelfde overkwam een 24-jarige automobilist uit Heesch die in de nacht van zaterdag op zondag over de Megensebaan in Oss reed.

DRONKEN OSSENAAR VERNIELT AUTO`S, Oss

In de nacht van zaterdag op zondag is een 30-jarige Ossenaar aangehouden op verdenking van het plegen van vernielingen aan geparkeerd staande auto`s. De auto`s stonden geparkeerd aan de Rusheuvelstraat in Oss. Een getuige werd wakker van enkele doffe klappen en ging achter de Ossenaar aan. Hij kon hem nog tijdig vastpakken en overdragen aan de politie. Aan meerdere auto`s is na onderzoek schade ontdekt. De Ossenaar was behoorlijk onder invloed van alcoholhoudende drank en kon zich de volgende dag maar weinig herinneren van wat hij had gedaan.