Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 22-12-2002 Persberichten District Aa & Dommel

MISHANDELING EX, Boxtel

In de woning van ex vrouw in Boxtel heeft de politie zaterdagavond een 53-jarige man aangehouden. Hij was in dronken toestand de woning binnengedrongen waar hij zijn ex vrouw zodanig mishandelde dat die enkele hoofdwonden opliep. De man is ingesloten

TWEE GEWONDEN BIJ FRONTALE BOTSING, Boxtel

Bij een frontale aanrijding tussen twee personenauto`s, zaterdagmorgen op de Gestelweg in Boxtel, zijn een 24 jarige vrouw en een 37-jarige man, beiden uit Sint Michielsgestel gewond geraakt. Zij zijn voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis in Den Bosch. De vrouw haalde een trekker in en kwam daarbij op de linkerweghelft waardoor beide bestuurders tegen elkaar botsten.

BEROVING, Boxtel

Een 45-jarige man uit Schijndel deed zaterdagmiddag aangifte van beroving. Hij liep op vrijdagavond 20 december tussen zes en half zeven over de Molenhof in zijn Schijndel waar hij door drie jongens op twee scooters dwingend om geld gevraagd werd. De jongens duwden de aangever vervolgens op de grond waarna men uit zijn rugtas een portemonnee weghaalde. Daarna zijn zij op hun scooters weggereden.

RIJBEWIJS INGEVORDERD, Sint Michielsgestel

Op de Heesakkerstraat in zijn woonplaats Sint Michielsgestel is zaterdagavond een 55-jarige automobilist betrapt op het rijden onder invloed van alcoholhoudende drank. De man is aangehouden en zijn rijbewijs is ingevorderd.

BEZIT SOFTDRUGS, Sint Oedenrode

Een 53-jarige Eindhovenaar reed afgelopen nacht in zijn auto met hoge snelheid over de Veghelseweg in Sint Oedenrode. Dat was voor de politie aanleiding om hem even aan een controle te onderwerpen. Bij het openen van het raam kwam de weedlucht de agenten tegemoet. Bij controle werden 15 zakjes met elk ongeveer 2 gram softdrugs aangetroffen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en de drugs zijn in beslag genomen.