Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 22-12-2002 Poging verkrachting, politie zoekt getuigen (RKey; 15.45 u) Zondag, 22 december 2002

District Heerlen

Heerlen; poging verkrachting, politie zoekt getuigen Vanmorgen, zondagmorgen vond in Heerlen Zuid een poging verkrachting plaats. Een Heerlense vrouw liep vanmorgen tussen 06.00 en 06.30 uur op de Peter Schunckstraat in Heerlen waarbij ze werd gevolgd door een onbekende man. Die greep de vrouw op een gegeven moment vast en werkte haar naar de grond en in de berm. Daarbij sloeg hij het slachtoffer en trachtte haar op enig moment te verkrachten. Het slachtoffer wist op een gegeven moment aan haar belager te ontkomen. Haar belager is haar overigens nog achterna gelopen, echter doordat het slachtoffer hard om hulp schreeuwde, is de onbekende man er vandoor gelopen. De politie die een onderzoek instelt, is daarbij dringend op zoek naar getuigen. De getuigen kunnen contact opnemen met de politie Heerlen Zuid via telefoon 0900 8844.

Signalement

Het gaat om een circa 1,90 meter grote blanke man (slank postuur), golvend donkere haren tot in de nek, platte neus en met een lang smal gezicht en kleine ogen. Hij heeft GEEN baard/snor en is NIET brildragend. Hij droeg een kort donker jack, met vermoedelijk strepen en met een lichtkleurige kraag.