Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Zondag 22 december 2002

Eenzijdig ongeval met letsel Bergen op Zoom: Op zaterdag 21 december 2002 reed een 55-jarige bestuurder uit Roosendaal op de Rijksweg A 4 te Bergen op Zoom. Door nog onbekende oorzaak verloor hij de macht over het stuur bij de afslag Huijbergen-Bergen op Zoom en belandde in de sloot naast de rijksweg. De man werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hij bleek een aantal ribben te hebben gebroken. Hij is opgenomen in het ziekenhuis.

De man was ook onder invloed van alcoholhoudende drank. In het ziekenhuis werd een bloedproef afgenomen. De uitslag is nog niet bekend. Tevens bleek het rijbewijs van de bestuurder te zijn ingevorderd. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Winkeldiefstal
Oudenbosch: Op vrijdag 20 december 2002 werd een 45-jarige vrouw uit Oudenbosch aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. Bij een drogist had zij ter waarde van Euro 13.85 aan spullen ontvreemd. Zij werd met een dagvaarding heengezonden.

Geluidsinstallatie in beslag genomen St. Willebrord: Op zaterdag 21 december 2002 werd in de middag een 45-jarige inwoner uit St. Willebrord bekeurd omdat hij geluidsoverlast veroorzaakte. Zijn geluidsinstallatie produceerde teveel decibellen muziek. Omdat dit regelmatig voorkomt kreeg de man een bekeuring en werd zijn geluidsinstallatie in beslag genomen.

Man aangehouden voor vernieling en mishandeling Roosendaal: Op zaterdag 21 december omstreeks 3.00 uur werd een 31-jarige man uit Roosendaal op de Bloemenmarkt door de politie aangehouden op verdenking van mishandeling van een 38-jarige stadsgenoot. Ook had de verdachte een ruit van de auto van zijn stadsgenoot vernield. De verdachte werd ingesloten. Na betaling van een transactie kon hij huiswaarts keren.

Aanhouding na niet voldoen aan bevel of vordering Roosendaal: Tijdens de horecadienst op de Markt in Roosendaal werd zondag 22 december omstreeks 3.00 uur een 18-jarige inwoner uit Roosendaal aangehouden. De man verwijderde zich niet nadat de politie meerdere malen aan hem gevraagd had om dat te doen. Ook beledigde hij een politieagent. Hij werd met een dagvaarding in de loop van de zondagochtend naar huis gestuurd.

Aanhouding vier mannen voor vernieling kerstverlichting Roosendaal: Op zondag 22 december 2002 omstreeks 4.00 uur hield de politie op de Mosberg in Roosendaal vier mannen aan. Zij worden verdacht van het kapotknippen van kerstverlichting bij een aantal woningen aan de Mosberg, de Hulsdonkstraat, de Sportstraat en de Vijfhuizenberg. Het gaat om twee 22-jarige en twee 23-jarige mannen, allen afkomstig uit Roosendaal. Alle vier werden ingesloten.

Bron: Enny de Wit