Ingezonden persbericht

Trend Micro biedt zakelijke virusbeschermingsoplossing voor IBM AIX 5L

Trend Micro InterScan VirusWall beschermt IBM eServer UNIX-server met AIX 5L

Utrecht, 23 december 2002 - Trend Micro (Nasdaq: TMIC; TSE: 4704), leider op het gebied van netwerkantivirus- en internet-content-beveiligingssoftware en -diensten, introduceert Trend Micro InterScan VirusWall 3.6 voor het IBM AIX 5L-besturingssysteem. Deze software is wereldwijd beschikbaar.

InterScan VirusWall biedt bescherming tegen virussen en tevens content-beveiliging bij de internet-gateway door SMTP-, HTTP- en FTP-verkeer op het meest kritieke punt in het netwerk te scannen. Op basis van IBM eServer pSeries-servers is InterScan één van de InterScan-producten voor IBM-platformen, die vooroplopen in de markt voor zakelijke gateway-antivirusoplossingen.

"Virusbescherming op internet-gateway-niveau vermindert de kwetsbaarheid voor virussen en andere kwaadaardige bedreigingen", zegt Richard Ku, Product Group Manager Messaging Products bij Trend Micro. "Door deze oplossing breiden we de ondersteuning van IBM-producten uit met hoogwaardige antivirus- en content-beveiligingssoftware voor bedrijven die AIX in bedrijfskritische omgevingen inzetten. InterScan VirusWall voor het AIX 5L-besturingssysteem is een oplossing die internettoegangspunten beveiligt zonder het internetgebruik of de online activiteiten van eindgebruikers te verstoren."

# # #

Over Trend Micro
Trend Micro is leider op het gebied van netwerkantivirus- en internet-content-beveiligingssoftware en -diensten. Het wereldwijde hoofdkantoor is gevestigd in Tokio, het Europese hoofdkantoor in Marlow, Engeland. De producten worden wereldwijd geleverd door Value-Added Resellers en service providers. Voor meer informatie en evaluatieversies: www.trendmicro.co.uk/