Leefbaar Nederland

Steun Haitske!

e-LN, 23 december 2002
Nieuwsbrief van Leefbaar Nederland

Steun haitske, steun ons campagnefonds!

Op het afgelopen congres van Leefbaar Nederland is Haitske van de Linde het gevecht aangegaan met Emile Ratelband omdat ze weigerde onze idealen en principes zonder slag of stoot over te geven. Ze vond dat als je ergens in gelooft, moet je ook het lef hebben om ervoor te knokken, zelfs als mensen je weinig kans van slagen geven.

Haitske heeft de eerste slag gewonnen, en mede dankzij het mediaoffensief dat zij is begonnen, met optredens in o.a. Barend & Van Dorp, B&W, Willibrord Frequin en Hart van Nederland, steeg Leefbaar Nederland in de NOVA peiling van 20 december jongstleden weer naar één zetel!

Maar de beslissende slag vindt plaats op 22 januari: verkiezingsdag! Daarom doen wij nu een dringend beroep op u om onze verkiezingscampagne te steunen met uw donatie:

STEUN ONZE HAITSKE

U kunt uw donatie van ¤ 25, ¤ 50, ¤ 100 of meer overmaken op postbank 9472549 t.n.v. Stichting SWOPON te Huizen. Wij kunnen uw donaties goed gebruiken voor een klein, efficiënt en effectief campagneteam waarmee "Onze Haitske" een bres kan gaan slaan in de linies van "de grote jongens".

Haitske heeft ons op het congres laten zien dat ze niet bang is om te knokken voor haar en onze idealen. Laat haar nu niet in de kou staan! Steun haar en onze campagne.
Uw donatie is fiscaal aftrekbaar, dus maak het vandaag nog over op postbank 9472549 t.n.v. Stichting SWOPON te Huizen.

Hartelijk dank voor uw steun!

WORD WEER LID!

De affaire rond Emile Ratelband heeft een aantal leden doen besluiten om hun lidmaatschap te beëindigen. Maar Emile Ratelband en het oude bestuur zijn afgedropen. Met onze nieuwe
lijsttrekker, Haitske van de Linde, gaat het nu weer de goede kant op.

Als U vanwege de recente perikelen uw lidmaatschap heeft opgezegd dan nodigen wij U van harte uit om weer bij ons terug te komen om samen te vechten voor het gedachtegoed van de partij, het gedachtegoed waar we nog steeds trots op kunnen zijn. Doe mee, en meldt u zich weer aan via info@leefbaar.nl.

Met vriendelijke groet,

Hans van Galen
Voorzitter, Interim Bestuur


_____

Redactie
De e-LN wordt geredigeerd door Jeroen Kemna (Coördinator Wetenschappelijk Bureau Leefbaar Nederland). Kopij is welkom bij
info@wetenschappelijkbureau.nl.