AutoRai

23-12-2002

Nederlandse première Opel Meriva op de AutoRAI

De Opel Meriva maakt zijn Nederlandse debuut op de AutoRAI 2003 (van 7 februari tot 16 februari). Het is één van de Nederlandse primeurs op de Opel stand voor de komende editie van de AutoRAI.
* Nederlandse première voor Meriva

* Zafira verder geperfectioneerd: direct te bestellen
* ECO Speedster: 250 km/u, 2,5 liter per 100 km
* Astra OPC en Astra OPC stationwagon: krachtig duo met 200 pk
Naast de Meriva is ook de technisch geavanceerde ECO Speedster voor het eerst in Nederland te bewonderen. Ander belangrijk nieuws is de vernieuwde Zafira.

De Opel ingenieurs hebben de schier onmogelijke taak volbracht de auto nog verder te verfijnen. Daarnaast staan de Astra OPC en de Astra OPC stationwagon op de Opel stand. Twee autos die onlangs geïntroduceerd zijn voor de pers op het TT Circuit van Assen: een plek waar de twee autos uitstekend tot hun recht komen.

Een compleet gamma van personenwagenuitvoeringen van de bedrijfswagens toont dat er inmiddels een uitgebreide keuze is ontstaan, variërend van de Tour tot de negenpersoons Movano. Natuurlijk zijn ook de inmiddels bekende en gewaardeerde krachten zoals de Corsa en de Agila op de RAI te vinden.

Al met al een kleurrijk overzicht aan bekende en nieuwe krachten op de Opel stand van dit jaar, waarmee wordt aangetoond dat innovatie hoog in het vaandel staat bij de fabrikant.