AutoRai

23-12-2002

Frisse wind bij Mitsubishi
Er waait een frisse wind door Mitsubishi Motors. Emotie, merkbeleving en sportiviteit zorgen voor nieuw elan. De komende jaren staat een stroom aan nieuwe modellen op stapel. De voortekenen hiervan zijn al zichtbaar op de AutoRAI 2003 in Amsterdam.
De nieuwe Pajero 2003
Op de aanstaande AutoRAI debuteert de Pajero 2003. Inclusief de nieuwe grille en de airbag voor de passagier voorin herbergt de Pajero 2003 in totaal maar liefst vijftien wijzigingen ten opzichte van het vorige model. Een hoog comfort en een hoger veiligheidsniveau stonden centraal bij de vernieuwingen aan deze onderscheidende terreinauto. Verder zet de Pajero in het segment van de SUVs een toonaangevende stap voorwaarts met de introductie van het MASC (Mitsubishi Active Stability Control system). De Pajero 2003 staat vanaf mei bij de Mitsubishi-dealers.

Luxe Carisma Shogun en Space Star Shogun
Speciaal voor automobilisten die extra luxe en comfort willen, heeft Mitsubishi aan het gamma van de Space Star en Carisma enkele zeer exclusieve uitvoeringen toegevoegd. Dit zijn de versies Shogun en Shogun SE. Ze blinken uit door een zeer complete en luxe uitrusting tegen een aantrekkelijk lage aanschafprijs.

Pajero Sport
Met de toevoeging van de stoere Pajero Sport zet Mitsubishi zich nog nadrukkelijker als 4WD-merk op de kaart. Het is de ideale terreinauto voor mensen die op zoek zijn naar een state-of-the-art terreinauto met een no-nonsense uitstraling. Bijna vanzelfsprekend voor een auto als de Pajero Sport is de auto volledig toegerust voor het rijden in onherbergzame gebieden, maar tegelijkertijd is hij bijzonder comfortabel op asfaltwegen. Alle versies maken gebruik van Mitsubishis gerenommeerde Easy-Select 4WD-systeem.

CZ3 Tarmac
Wie benieuwd is hoe de NCC (New Compact Car) van Mitsubishi eruit gaat zien, moet op de aanstaande AutoRAI maar eens goed kijken naar de CZ3 Tarmac. Dit studiemodel is alvast een voorproefje op de NCC die vanaf 2004 in Born gebouwd gaat worden. Het ontwerp is uitdagend en de auto ziet er ondanks zijn compacte afmetingen bijzonder sportief uit. Mitsubishi laat zien dat er in de toekomst autos met passie worden gebouwd.

Pajero Evo 2+2
De Mitsubishi Pajero Evo 2+2 schittert door zijn stoere vormgeving en krachtige V8-motor. De indrukwekkende voorzijde en de grote achterspoiler benadrukken de sportieve kwaliteiten van deze SUV. De Pajero Evo 2+2 verloochent zijn sportieve afkomst zeker niet. De aansprekende prestaties van Mitsubishi in de Dakar Rallys zijn af te lezen aan het stoere uiterlijk. Het zou niemand dan ook verbazen dat de rallyversie van deze auto (Pajero Evolution ) onlangs met een straatlengte voorsprong de Desert Challenge 2002 won.