Gemeente Haarlemmermeer


* Publicaties Bestemmingsplannen


* ... Wet op de Ruimtelijke Ordening

Inspraak bouwrijp maken OSU bedrijventerrein Cruquius

Burgemeester en wethouders van de gemeente Haarlemmermeer maken hun voornemen bekend om met toepassing van: artikel 19 lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening vrijstelling te verlenen voor: het bouwrijp maken van een bedrijventerrein in Cruquius. Het betreft de aanleg van infrastructuur - waaronder wegen - , civieltechnische kunstwerken (duikers), waterpartijen en groen ten behoeve van een bedrijventerrein. De gronden betreffen een gedeelte van het gebied ligt ten noorden van de Nieuwe Spaarneweg ten oosten van de Spaarnetocht en ten zuiden van de Oude Kruisweg. Ter inzage liggen:

* het verkavelingsplan;

* een beknopte samenvatting van de ruimtelijke opzet van het bedrijventerrein en een onderbouwing van de noodzaak om spoedig te starten met de realisatie van dit bedrijventerrein;
* een kaart van de begrenzing en indeling van dit bedrijventerrein.
De inspraakavond vindt plaats op donderdag 16 januari 2003 vanaf 19.30 uur in het Raadhuis van de gemeente Haarlemmermeer, Raadhuisplein 1 te Hoofddorp. Tijdens deze avond zal een toelichting worden gegeven op het plan en de verdere planologische procedure. Aansluitend wordt gelegenheid geboden tot het stellen van vragen en het indienen van mondelinge inspraakreacties.

Na de inspraakperiode zal een verslag worden gemaakt van de inspraakreacties en zal een besluit worden genomen over de voortzetting van de artikel 19 procedure.
Voor meer informatie over de avond en de procedure kan contact opgenomen worden met de behandelend ambtenaar de heer M. Klaver van de sector Ruimtelijke Planvorming tel. 023-5676165.

Vanaf 13 januari 2003 liggen de genoemde stukken gedurende twee weken ter inzage op werkdagen van 09.00 uur tot 12.30 uur bij het informatiecentrum in de centrale hal van het gemeentehuis, ingang Raadhuisplein 1 te Hoofddorp.

Inspraakreacties over uitvoering van dit project kunnen gedurende genoemde periode van twee weken schriftelijk (niet per E-mail) worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Haarlemmermeer, dienst Ruimte, Wonen en Economie, t.a.v. sector Ruimtelijke Planvorming, Postbus 147, 2130 AC Hoofddorp.

Hoofddorp, 10 januari 2003

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen