Gemeente Uithoorn

In de vergadering van dinsdag 17 december heeft burgemeester en
* Deel te nemen aan de actie Nationale Scouting Schoonmaakdag op 29 maart 2003;

* Mevrouw V.S. Rijninks conform de voordracht van de Vrouwenadviescommissie voor de woningbouw (VAC) met directe ingang te benoemen tot lid van deze commissie;

* Mevrouw H.H. Lowie-Gros met ingang van 1 januari te benoemen tot gebonden lid van de seniorenraad.

BESLUITEN GEMEENTERAAD

In zijn vergadering van 19 december jl. heeft de gemeenteraad o.m. de volgende besluiten genomen:


* ten aanzien van het Project N201+ in te stemmen met Bestuursovereenkomst II waarbij o.a. de afspraken uit het tussen de provincie Noord-Holland en de gemeenten Aalsmeer, Haarlemmermeer, Uithoorn en De Ronde Venen overeengekomen Regioakkoord d.d. 4 november 2002 worden bevestigd;

in te stemmen met de bijdrage van Uithoorn aan dit project ter grootte van ¤ 4,1 miljoen (prijspeil 1 januari 2001);

de in Bestuursovereenkomst II c.q. het Regioakkoord vermelde uitgangspunten te beschouwen als kader voor een nader overeen te komen Realisatieovereenkomst.


* in te stemmen met de tijdelijke inrichting bij wijze van proef van een ontmoetings- en activiteitenruimte voor jongeren in een gedeelte van het voormalige schoolcomplex 't Startnest; de jaarlijkse exploitatielasten ad ¤ 11.683 gedurende de proefperiode ten laste te brengen van het beschikbare krediet voor de herinrichting van de Europarei.

* vast te stellen de Verordening leerlingenvervoer Uithoorn 2002 Deze verordening treedt in werking op de eerste dag na het verstrijken van een termijn van zes weken na de datum van bekendmaking. (Dus op dinsdag 4 februari 2003) Op die datum vervalt de op 28 september 2000 vastgestelde Verordening leerlingenvervoer Uithoorn 2000.

* de verordening Toeslagen en kortingen, vastgesteld in de raadsvergadering van
14 september 1995, nummer BI95.1524, per 1 januari 2003 in te trekken;
vast te stellen de verordening Toeslagen en verlagingen Uithoorn 2002 conform de concept bijlage, en deze op 1 januari 2003 in werking te laten treden.

* het beleidsverslag Abw, Ioaw en Ioaz 2001 vast te stellen conform bijlage;
het beleidsplan Abw, Ioaw en Ioaz 2003 vast te stellen conform bijlage.