SKYRADIO

Sky Radio wederom als koploper het nieuwe jaar in

Sky Radio 100.7 FM is met ruime voorspong het best beluisterde radiostation van Nederland. Dit blijkt opnieuw uit de meest recente luistercijfers die onderzoeksbureau Intomart vandaag bekend heeft gemaakt. Met een marktaandeel van 13,4% gaat het non-stop muziekstation als grootste radiostation van Nederland het nieuwe jaar in. Overigens is het de zevende keer dat Sky Radio als koploper
het nieuwe jaar in gaat. Radio 538 bezet een tweede plaats met 10,5%, gevolgd door Radio 2 met een marktaandeel van 10,3%.

Ondanks de toenemende concurrentie van andere radiostations heeft Sky Radio dit jaar wederom bewezen uiterst stabiel te zijn in haar luistercijfers.

In de periode oktober-november is vooral het weekbereik van Sky Radio flink toegenomen. Stemden in augustus-september wekelijks ruim 4,3 miljoen verschillende personen af op Sky Radio, in de afgelopen meetperiode (oktober-november) waren dat er gemiddeld bijna 4,8 miljoen.

Sky Radio 100.7 FM
Met bijna 5 miljoen verschillende luisteraars per week is Sky Radio 100.7 FM al jaren het best beluisterde radiostation van Nederland. Slechts onderbroken door nieuws en verkeersinformatie wordt 24 uur per dag non-stop de meeste popmuziek uitgezonden.

Meer informatie over de luistercijfers is te vinden op www.radionieuws.nl.