Politie Midden- en West Brabant

Met auto tegen brugleuning, bestuurster behoorlijk gewond

Tilburg, 23 december 2002

Een 23-jarige vrouw uit Oisterwijk heeft maandagavond even voor half zes behoorlijke verwondingen opgelopen bij een aanrijding op de N65 ter hoogte van de afslag Tilburg Noord. De vrouw moest daar uitwijken voor een donkere auto die plotseling de weg opreed waarbij ze vermoedelijk de macht over het stuur is kwijtgeraakt. Bij die manoeuvre raakte ze de leuning van een brug. Met een botbreuk, verwondingen aan het hoofd en rugklachten is ze opgenomen in het Sint Elisabethziekenhuis in Tilburg. De donkerkleurige auto waarvoor de vrouw moest uitwijken is niet gestopt maar weggereden richting Den Bosch.

Uit het eerste onderzoek is duidelijk geworden dat de vrouw uit de richting Tilburg kwam en op weg was richting den Bosch. Ter hoogte van de afslag Tilburg noord kwam volgens getuigen een donkerkleurige auto vanaf de vluchtstrook plotseling de weg oprijden. In een poging om die auto te ontwijken raakte de Oisterwijkse vermoedelijk de macht over het stuur kwijt. Ze raakte daarbij van de weg, kwam in de rechterberm en raakte met de rechtervoorkant daarbij de leuning van een brug. Ze schoot het talud bij het viaduct van de Burgemeester Bechtweg op en weer naar beneden waarna ze onder het viaduct tot stilstand kwam. De vrouw raakte bekneld en moest door de brandweer uit haar benarde positie worden bevrijd.

De donkerkleurige auto is niet gestopt maar weggereden richting Den Bosch. De bestuurder of bestuurster is niet achterhaald en de politie in Tilburg komt graag met hem of haar in contact. Ook is ze op zoek naar getuigen die een duidelijk beeld van het gebeurde kunnen schetsen of iets over de auto kunnen vertellen.

Bron: Jan Clarijs