Ingezonden persbericht

Kerst 2002 op mystiek keerpunt geschiedenis mens

Hier volgt een concreet verhaal waarbij de integriteit van de schrijver een belangrijk aspect is. Kerstmis 2002 bevindt zich onmiskenbaar in de beginfase van een geheel nieuwe maatschappelijke ontwikkeling. Wonderlijk zijn een nieuwe toekomstvisie, nieuwe inzichten en bovennatuurlijke ervaringen die aangeven dat er sprake is van een scheppingsproces. Als schrijver van dit artikel wil ik een discussie op gang brengen met betrekking tot de Nieuwe Mens, een realistisch Godsbeeld, bovennatuurlijke sturing, het doel van de schepping en mijn opdracht in het leven. Het betreft geen nieuwe religie of sektarisme. Ik vertegenwoordig World United, een geheel nieuwe, onafhankelijke organisatie. Zie www.worldunited.com.

Ik schrijf 7 december 2002. 10 Jaar na heden zal de wereld ingrijpend veranderd zijn. Nimmer werd mij zo duidelijk dat de wereld vlak voor een maatschappelijke transmutatie staat. De huidige mens schiet te kort en gaat over in de Nieuwe Mens. Die zal zich voegen naar de eisen van een nieuw tijdperk.

Zo u mij vraagt hoe ik dit zo stellig weet, zal ik u antwoorden dat het voortkomt uit mijn toekomstvisie. Die is jarenlang bovennatuurlijk gevoed door een proces van toevalligheden, ervaringen en sturing.

De belangrijkste bovennatuurlijke ervaring was strikt op feiten gebaseerd. Ik werd op wonderbaarlijke wijze geleid naar een mij toen onbekend doel. Het betrof het arrangeren van een ontmoeting op straat met iemand uit mijn kindertijd. Drie dagen lang hield zijn naam mijn gedachten bezig zonder dat ik wist waarom. Het krachtigst op de plek waar ik hem na die drie dagen op verbazingwekkende wijze zou ontmoeten.

Later begreep ik de boodschap. Het scheppingsproces kent een doel. De weg naar dat doel wordt binnenkort aangegeven en is mij deels bekend. De Nieuwe Mens krijgt de mogelijkheid het met succes te verwezenlijken.

Het voorgevallene geeft aan dat een doelgericht scheppingsproces 100% zeker ten grondslag ligt aan al wat leeft en is. Een belangrijk signaal richting wetenschap. De realiteit gebiedt, dit in onderzoeks- en ontwikkelingsprocessen fundamenteel mee te laten wegen. Op basis van nieuwe inzichten.

Mijn leven is hektisch verlopen. Puur als produkt van deze tijd, kende ik naast de vele mooie momenten, in vrijwel elk opzicht ook de droevige tragiek van het bestaan. Honger en oorlog hoorden daarbij. Het was een Spartaans leerproces.

Ik weet nu dat ik een specifieke opdracht heb. Kenbaar gemaakt in een visioen. Het inspireert mij, vol vertrouwen de weg te blijven volgen die ik ingeslagen ben.

De Nieuwe Mens komt eraan. Met dit beeld voor ogen gaan mijn gedachten uit naar de nabije toekomst. Om alsdan de kerst te vieren met mensen die het vertrouwen in de wereld van morgen weerspiegelen.

J. Koemans - Oprichter World United
mail@worldunited.com
tel: 070-3300608
mobiel: 06-23371087
http://www.worldunited.com