Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 25-12-2002 Persberichten district Lekstroom, 11.00 uur

Ernstige aanrijding

IJSSELSTEIN Op dinsdag 24 december vond omstreeks 18.00 uur een ernstige aanrijding plaats op de kruising Utrechtseweg met de Beneluxlaan, waarbij een 46-jarige inwoner uit IJsselstein bekneld raakte in zijn voertuig.

De bestuurder uit IJsselstein reed over de Utrechtseweg in de richting van de Provinciale weg en haalde enkele voertuigen in terwijl hij op de busbaan reed. Uit tegenover gestelde richting naderde een autobus van Connexxion die bestuurd werd door een 31-jarige bestuurder. Beide voertuigen reden frontaal tegen elkaar en de IJsselsteiner raakte bekneld in zijn voertuig.

De brandweer moest het voertuig open knippen om het slachtoffer te kunnen bevrijden. Het traumateam assisteerde het ambulancepersoneel ter plaatse waarna het slachtoffer met onbekend letsel werd overgebracht naar het U.M.C.. In hetv U.M.C. werd tevens een bloedproef van het slachtoffer genomen. Door de politie van het district Lekstroom wordt samen met de Regionale Verkeers Dienst een nader onderzoek ingesteld naar de aard en toedracht van de aanrijding.