Korps: Brabant-Noord, plaats: `s-Hertogenbosch 25-12-2002 Persbericht District Den Bosch

DRONKEN MAN SLAAT RUIT VOORDEUR IN,

`s-Hertogenbosch

Dinsdagmiddag heeft een 34-jarige Bosschenaar in een dronken bui de ruit van de voordeur van een woning aan de Edisonstraat in `s-Hertogenbosch ingeslagen. De man die tijdelijk in de woning verblijft, was zo dronken dat hij niet meer wist hoe de deur open moest. Hij is aangehouden voor vernieling en openbare dronkenschap. De verdachte is ingesloten.

DOLLE KOE NEERGESCHOTEN, Elshout

Dinsdagmiddag is op de Naulandseweg in Elshout een dol geworden koe neergeschoten, nadat zij had geprobeerd omstanders op de hoorn te nemen. De dolle koe bevond zich tussen een aantal kassen en dreigde de rijksweg A59 op te lopen. De rijksweg is in verband hiermee voor korte tijd afgesloten geweest. Uiteindelijk heeft een jager het beest neergeschoten. Een dierenarts heeft maatregelen genomen om een noodslachting mogelijk te maken.

VROUW AANGEHOUDEN VOOR DIEFSTAL,

`s-Hertogenbosch

Dinsdagavond is bij een bedrijf aan de Hambakenwetering in `s-Hertogenbosch een 40-jarige medewerkster van een ingehuurd schoonmaakbedrijf betrapt op diefstal. De Bossche probeerde o.a. een hoeveelheid bestek en champagneglazen uit het bedrijfsrestaurant te ontvreemden. Zij is betrapt en overgedragen aan de politie. De vrouw is voor verhoor ingesloten.