Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 25-12-2002 Persberichten District Aa & Dommel

MAN AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING MET MES, Sint-Oedenrode

Van dinsdag op woensdag is op de Markt in Sint-Oedenrode een 23-jarige inwoner uit die plaats aangehouden voor bedreiging. De man wordt ervan verdacht, na eerdere onenigheid met een groepje jongeren in een horecagelegenheid aan De Markt, buiten te hebben gedreigd met een keukenmes. De verdachte kon door omstanders in bedwang worden gehouden en is aangehouden door de gewaarschuwde politie. Hij is voor nader onderzoek ingesloten.

SNORFIETSER GEWOND BIJ ONGEVAL, Vught

Dinsdagmiddag is een 44-jarige snorfietser uit Vught op de Esscheweg in zijn woonplaats gewond geraakt bij een ongeval met een 43-jarige eveneens uit Vught afkomstige automobilist. Deze wilde rechtsaf een inrit van een huis inrijden en zag daarbij de snorfietser die hem achterop kwam over het hoofd. De snorfietser zag zich de pas afgesneden en kwam ten val. Hij is per ambulance met voetletsel overgebracht naar het Jeroen Boschziekenhuis in `s-Hertogenbosch.

FIETSER ZONDER REDEN IN GEZICHT GESLAGEN, Boxtel

Dinsdagavond is een 16-jarige fietser op de Prins Hendrikstraat in Boxtel zonder enige reden door een voetganger op zijn gezicht geslagen. Het slachtoffer fietste over straat en zag over het trottoir een man lopen, die plotseling zonder iets te zeggen, naar hem uithaalde. De jongeman hield daar een kapotte boven- en onderlip aan over. De politie Boxtel verzoekt eventuele getuigen contact op te nemen met telefoonnummer 0900-8844