OUTDARE INTERNET SERVICES BV

Erasmus en Outdare ontwikkelen online publicatiesysteem

De Erasmus Universiteit en Outdare Internet Services BV hebben een webapplicatie ontwikkeld waarmee onderzoekers hun artikelen voor het Journal of International Business Studies (JIBS) voortaan via het internet kunnen aanleveren. Bovendien bevat de website een back-office waarmee het hele review proces van aangeleverde artikelen gefaciliteerd wordt. Hiermee is het JIBS het eerste wetenschappelijke journal dat haar hele publicatieproces in een online workflow applicatie heeft ondergebracht. De applicatie zal per 1 januari 2003 beschikbaar gemaakt worden via www.jibs.net.

Het Journal of International Business Studies (JIBS) is de officiële uitgave van de Academy of International Business (AIB) en Palgrave Macmillan, waarin artikelen gepubliceerd worden die bijdragen aan de theoretische basis van business- en management studies. De Faculteit Bedrijfskunde van de Eramus Universiteit is een van de drijvende partners van de AIB.

Outdare is gevestigd in Rotterdam en realiseert internet-toepassingen voor educatieve, culturele en commerciële partijen. De focus ligt daarbij op de ontwikkeling van 'dynamische websites' (websites opgebouwd uit een database) en andere databasekoppelingen op maat.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Outdare, Bart van Maarseveen (e-mail: bart.van.maarseveen@outdare.nl) of met JIBS, Lisa Bax Evans (e-mail: lbax@fbk.eur.nl).

30 dec 02 13:34