Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 30 december 2002.

Politie pakt man op met gestolen motor

TILBURG - Surveillerende motoragenten hebben gisteravond rond negen uur aan de Statenlaan een 21-jarige man uit Rijen aangehouden. De man trok de aandacht van de politie door zonder helm te rijden. Als de agenten de man aan de kant van de weg zetten blijkt dat de man op een gestolen motor reed. De motor werd in beslag genomen en de politie stelt een nader onderzoek in.

Mannen aangehouden voor mishandeling en bedreiging

TILBURG - Gisteravond rond tien over negen hebben agenten aan de Kruidenlaan een 43-jarige man aangehouden. Hij wordt verdacht van de mishandeling en de bedreiging van zijn ex vriendin.

TILBURG - Aan de Enschotsestraat hebben agenten gisteravond rond de klok van elf uur een 47-jarige man, die zonder vaste woon- of verblijfplaats is, aangehouden. Hij wordt verdacht van bedreiging.

Dronken Tilburger achter het stuur gehaald

TILBURG - Vannacht om halfdrie hebben surveillerende agenten aan de Spoorlaan een, naar later bleek, wel heel erg dronken Tilburger met zijn auto van de weg gehaald. Aan het bureau blies de man een alcoholpromillage van 2,6. Dat is ruim vijf keer meer dan wettelijk is toegestaan. Met een dagvaarding werd de Tilburger na verhoor weer in vrijheid gesteld.

Politie pakt jonge inbrekers

TILBURG - Vanmorgen om vijf uur hebben agenten aan de Huibevendreef twee 14-jarige jongens aangehouden. Dat gebeurde na een inbraakmelding bij een winkel waar vuurwerk werd verkocht. In de rugzakken die beide jongens droegen zat vuurwerk. De Tilburgse jongens zijn voor onderzoek mee naar het bureau genomen.

Tilburger rijdt met glaasje op tegen een boom

TILBURG - Vanmorgen om halfzes hebben agenten aan de Ringbaan Noord een 21-jarige man uit Tilburg aangehouden Die was met een glaasje te veel op tegen een boom gereden. Aan het bureau blies de man een alcoholpromillage van 1,05. De auto van de man moest getakeld worden. De man zelf bleef ongedeerd. Hij kreeg een rijverbod van vier uren en de politie maakt proces-verbaal op.

Ramkraak bij juwelier

OISTERWIJK - Vanmorgen rond kwart voor zes werd er bij een juwelier aan de Dorpsstraat een ramkraak gepleegd. De nog onbekende inbrekers hebben met een gestolen auto het rolluik en de toegangsdeur van de winkel geramd en zijn met een nog onbekende buit vertrokken. De bij de ramkraak gebruikte auto, die door de politie in beslaggenomen is, werd door de inbrekers achter gelaten. Vermoedelijk zijn zij met een zwarte jeep weggevlucht.

Bron: Carel Bouman