Ingezonden persbericht


FOR IMMEDIATE RELEASE

EYEBLASTER OPENT BENELUX VESTIGING

MSN.nl gebruikt Eyeblaster s toonaangevende rich media ad platform voor nieuwjaarswens!

AMSTERDAM 3 januari, 2003 Eyeblaster, een wereldspeler op het gebied van rich media content delivery & management technolgie, heeft een kantoor gevestigd in Nederland (Amstelveen) om lokale Sales Support te leveren aan reclamebureaus, adverteerders en publishers in de Benelux.

Eyeblaster ziet enorm veel potentieel in de Benelux regio, zegt Guy Makmel, verantwoordelijk voor Sales en Marketing in de Benelux. Het Eyeblaster rich media ad platform is in Europa en de VS de meest populaire oplossing om rich mediacampagnes te creëren, managen en te publishen.

Eyeblaster s laatste release, versie 5.0, wordt gebruikt door 400 bureaus wereldwijd die gezamenlijk goed zijn voor meer dan 1000 verschillende campagnes. Meer dan 4000 online publishers en media netwerken zijn inmiddels Eyeblaster-ready, zoals MSN, Yahoo, Adlink en Webads.

MSN.nl heeft recentelijk Eyeblaster rich media ad platform gebruikt om zijn bezoekers op een innovatieve manier Gelukkig Nieuwjaar te wensen. Eyeblaster maakt het publishen van rich media zeer eenvoudig voor portals, vandaar onze keuze, zegt Marc Hoenke, Marketing Manager MSN Nederland. Bone, een toonaangevend Interactive Marketing & Communicatie bureau dat zich specialiseert in rich media, heeft de MSN nieuwjaarswens ad ontworpen. We zijn erg blij met de komst van Eyeblaster in de Benelux. Het geeft ons de mogelijkheid om rich media makkelijk en snel te leveren, zegt Koen Verhagen, Creative Director van Bone Advertising.

Het nieuwe kantoor is gevestigd op de Marianne Philipslaan 17, 1187 VK te Amstelveen en is bereikbaar onder het nummer +31 (0)6 29 572 162

Over de Eyeblaster Rich Media Platform

De Eyeblaster platform is in Mei 2001 gelanceerd en is de enige rich media ad platform die bureaus, adverteerders en publishers in staat stelt om via een een do-it-yourself administration tool rich media uitingen te publiceren. Met features zoals creative development, trafficking en approval, inventory control, ad delivery, reporting en optimization. Gebruikers van de Eyeblaster platform kunnen tevens gebruik maken van een aantal default rich media formats, waaronder floating ad, window ad (interstitial), commercial break (intromercial), expandable banner, full-page overlay en wallpaper ad.

Over Eyeblaster Inc

Eyeblaster is één van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van rich media ad technologie en tevens de leverancier van het Eyeblaster rich media ad platform. Eyeblaster Inc is opgericht in 1999. Het hoofdkantoor is gevestigd in New York. Wereldwijd heeft het bedrijf tal van vestigingen waaronder die in Los Angeles, London, Tokyo, Sidney, Amsterdam. Ook heeft het bedrijf een product development unit in Israel. Voor meer informatie ga naar www.eyeblaster.com.

PERSVOORLICHTING: Eyeblaster - Tom Jenen Tel: +1 646-274-1499 - tom.jenen@eyeblaster.com

# # #

The names of actual companies and products mentioned herein may be the trademarks of their respective owners.