Ingezonden persbericht

www.stemhok.nl - aankondiging voor de pers

Stemhok presenteert:

***DE ÉNIGE ÉCHTE STEMWIJZER!!***

Wat moet u stemmen als u vindt dat de kogel van rechts kwam? Of als u iemand de Kamer in wilt helpen die van toeten noch blazen weet? Of als u het beu bent dat er steeds ChristenUnie wordt geadviseerd bij die zogenaamde onpartijdige stemwijzer.nl - terwijl u allang niet meer in de Heer gelooft? En wat als 'de kieshulp' uw favoriete splinter blijft negeren?

Het juiste stemadvies wordt gegeven door Stemhok, de beste satirische website over de verkiezingen. Op 3 januari 2003 gaat de Stemhok Stemwijzer online: www.stemhok.nl/stemwijzer/

Voorproefje
Vraag: Denk aan uw ideale politieke partij. Wat is het eerste woord dat u te binnen schiet? a. God
b. Geld
c. Groen
d. Goeroe
e. Beton
f. Monthy Python

Vraag: bent u voor of tegen de doodstraf?
a. Hé, hé, afblijven. Dit is mijn proefballon!
b. Tegen, want er moet toch iets zijn waardoor je het morele gelijk blijft houden boven al het plebs. c. Dat ga ik even aan Jan Jetten vragen.

Vraag: Uw ideale partijleider is:
a. Iemand die eruit ziet alsof je hem graag een opvoedkundige tik zou willen geven. b. Een lekkere vent met krullen die niet weg te krijgen is. c. Iemand (m/v) die altijd bij mij op bezoek mag komen. Dan doe ik de deur open en zegt ie zwoel 'hallo' en dan zeg ik 'kom binnen' en dan zegt ie 'goh ik heb het zo warm mag ik wat uit doen' en dan zeg ik 'natuurlijk' en dan bedrijven we Politiek. d. Handig voor in mijn niet te dure villa. De ideale klusjesman, met veel ervaring in de bouw. e. Een boekhouder.
f. Dood.

www.stemhok.nl
Stemhok doet op satirische wijze verslag van de verkiezingscampagnes. De website, en met name de Stemhok Stemwijzer, trok vorige keer 175.000 bezoekers in de laatste maand. Stemhok is niet verbonden aan een politieke partij of andere organisatie en heeft geen commerciële doelstelling.

Stemhok is gestart in november 2002 toen de oprichter zich toegang tot het congres van de LN wilde verschaffen en daar een instituut voor nodig had. Stemhok levert o.a. nieuws en citaten - rubrieken die op feiten zijn gebaseerd - en daarnaast o.a. columns, commentaar en quizzen over speeches en partijprogramma's.

Stemmy Awards
Stemhok zal in januari de Stemmy Awards uitreiken in Nieuwspoort, waaronder een Wiardi Beckman Award voor de meest spectaculaire overstap en een Gouden Proefballon voor... (inderdaad).

Vragen
Sanderijn Cels tel: 06 4250 8560 of Marcel Boontje tel: 06 178 40 888. (Redactie: redactie@stemhok.nl)