Ingezonden persbericht


Van : S. Winsser


Plaats : Goirle

Datum : 03-01-03

ACES Online gaat activiteiten Ewings.nl voortzetten

Goirle, 3 januari 2003 - ACES Online gaat de activiteiten voortzetten van het in faillissement geraakte Ewings.nl, een internet reseller van IT producten met een sterke focus op Zuid-Nederland. ACES Online haalt hiermee een interessante groep zakelijke klanten in huis waaraan het haar producten en diensten kan gaan aanbieden.

"ACES Online bezit al enige tijd de ambitie om in het bijzonder het aantal klanten uit het MKB te vergroten. In de korte tijd dat we contact hebben gehad met Ewings.nl zijn we onder de indruk geraakt van de klanten en systemen die binnen dit bedrijf aanwezig zijn. We zijn er dan ook van overtuigd geraakt dat de klanten van Ewings.nl een interessante aanvulling zijn voor ACES Online. Voor deze klanten zal de samenwerking een verdere verbreding en verdieping van de diensten betekenen", aldus drs.T.P.Coehorst, directeur van ACES Online.

De activiteiten van Ewings.nl worden per direct via ACES Online voortgezet, waardoor het winstgevende ACES Online de klanten van Ewings.nl continuïteit en verbreding van het aanbod biedt. ACES Online heeft hiervoor een overeenkomst gesloten met de curator van Ewings.nl. De merknaam en domeinnaam worden eveneens overgenomen.

Over ACES Online

ACES Online is één van de grootste en modernste internet IT resellers in Nederland. De klanten bevinden zich voornamelijk in het bedrijfsleven en bij de overheid. Het bedrijf streeft ernaar om het online-winkelen voor zakelijke IT-producten zo aantrekkelijk mogelijk te maken. ACES Online onderscheidt zich van andere e-commerce sites door haar sterke customer focus en haar geheel zelf ontwikkelde technologie. ACES Online biedt o.a. continu real-time informatie over voorraden, orderstatussen en logistiek.

ACES Online is te vinden op http://www.acesonline.nl.

Voor vragen over dit persbericht kunt u contact opnemen met:

S. Winsser

E-mail : serge.winsser@acesonline.nl

Telefoon : 013-5301520

Fax : 013-5300089