Politie Hollands Midden
Postbus 4240 Hollands Midden
2350 CE Leiderdorp Bureau Communicatie
Telefoon 071 - 5459800
Fax 071 - 5459326
Afkomstig van: Verboon, Yvette
Datum: 3 januari 2003


Medicijnen uit jaszak gestolen Leiden
In de nacht van woensdag 1 januari is uit een jaszak in een horecagelegenheid aan de Nieuwe Beestenmarkt naast een bromfietscertificaat en een bankpas ook medicijnen gestolen. Het betreft twee strippen, met ongeveer veertien anti-depressiva tabletten, genaamd Seroxat. Bij verkeerd gebruik kan men bewusteloos raken. De vinder wordt verzocht de medicijnen bij het politiebureau af te geven.

Verkeersongeval Leiden
Een 25-jarige bromfietster uit Zoeterwoude-Dorp is op vrijdag 3 januari met haar bromfiets ten val gekomen op de Lammenschansweg. Omstreeks 09.15 uur reed een 51-jarige automobilist uit Katwijk over de Lammenschansweg komende uit de richting van de Koninginnelaan en gaande in de richting van de Zeemanlaan. De bromfietster reed over de Lammenschansweg en naderde de automobilist aan de rechterzijde. De bromfietser zag de auto aankomen en remde waardoor zij ten val kwam. De Zoeterwoudse liep een gekneusde knie op.

Inbraak in videotheek Bodegraven
In de avond van donderdag 2 en de nacht van vrijdag 3 januari is in een videotheek aan de Willemstraat ingebroken. Men is het pand binnengekomen door een glazendeur in te slaan. Er werden computerspellen en DVD's meegenomen. De politie stelt een onderzoek in.

--- einde berichten ---


HET BUREAU COMMUNICATIE IS OP MAANDAG 6 JANUARI VANAF 13.30 UUR AFWEZIG IN VERBAND MET EEN NIEUWJAARSBIJEENKOMST. DE PIKETFUNCTIONARIS IS IN DRINGENDE GEVALLEN VOLGENS DE REGELING BEREIKBAAR.