SKYRADIO

Verdubbel je jaarsalaris actie van Sky Radio enorm succes!

De actie van Sky Radio, waarbij luisteraars kans maken op een verdubbeling van hun jaarsalaris in 2003, is na ruim 1 week al een enorm succes. Sinds de start van de actie op tweede kerstdag 2002 hebben inmiddels al ruim 40.000 luisteraars van Sky Radio meegedaan.

Elke dag maakt Sky Radio de artiest van de dag bekend. Om deel te nemen aan de actie, hoeft de luisteraar van Sky Radio de naam van deze artiest slechts door te sms'en naar 2222. Dagelijks worden vervolgens vier finalisten geloot die uiteindelijk kans maken op een
verdubbeling van het jaarsalaris.

'De finaleopdracht houdt in dat alle finalisten moeten aangeven waarom ze hun jaarsalaris verdubbeld wil zien. Het meest creatieve antwoord wordt door de jury beloond met een dubbel jaarsalaris voor één van onze luisteraars. Dit om het nieuwe jaar lekker te beginnen na alle dure feestmaanden', aldus Commercieel Directeur Carlo de Boer van Sky Radio.

Meer informatie over de actie en de voorwaarden is te vinden op skyradio.nl.

Sky Radio 100.7 FM
Met bijna 5 miljoen verschillende luisteraars per week is Sky Radio 100.7 FM al jaren het best beluisterde radiostation van Nederland. Slechts onderbroken door nieuws, weer en verkeersinformatie wordt 24 uur per dag non-stop de meeste popmuziek uitgezonden.

Meer informatie over de luistercijfers is te vinden op www.radionieuws.nl.