Korps: Brabant-Noord, plaats: `s-Hertogenbosch 3-01-2003 Persberichten district Den Bosch

SNELHEIDSCONTROLE, Rosmalen

Donderdagavond is snelheidscontrole gehouden op de Graafsebaan in Rosmalen. Er werden 9 bestuurders bekeurd omdat ze te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 101 km/h, waar 50 km/h is toegestaan.

ZONDER RIJBEWIJS EN VALSE NAAM, `s-Hertogenbosch

Donderdagavond is een 19-jarige Bosschenaar bekeurd. Hij reed met een auto over de Onderwijsboulevard in `s-Hertogenbosch waar hij werd gecontroleerd. Daarbij gaf de man een valse naam op en verder bleek hij ook niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. De man is hiervoor bekeurd. En kon te voet zijn weg vervolgen.

TE VEEL GEDRONKEN, Rosmalen

In de nacht van donderdag op vrijdag is een 20-jarige man uit rosmalen bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 3 uur. De controle was op de Weidestraat in Rosmalen.

MANNEN AANGEHOUDEN VOOR DEALEN, `s-Hertogenbosch

Vrijdag rond het middaguur zijn twee mannen, 30 jaar uit `s-Hertogenbosch en 26 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De twee werden op de Koestraat in `s-Hertogenbosch aangehouden en worden ervan verdacht te handelen in harddrugs. In de omgeving van het tweetal werden ruim 50 bolletjes heroïne en cocaïne en enkele honderden euro`s aangetroffen. Het tweetal is voor verder onderzoek ingesloten.