Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 3-01-2003 Persberichten district Aa & Dommel

MAN AANGEHOUDEN, Boxtel

Naar aanleiding van de zaterdag 28 december aangetroffen fietsen is ook een 39-jarige man uit `s-Hertogenbosch aangehouden. Uit het onderzoek is gebleken dat de fietsen die zijn aangetroffen geen deel uit maken van de partij die eerder in Liempde was gestolen, maar van een partij van 430 ATB fietsen die tussen 13 en 15 december in Capelle aan de IJssel werd gestolen.

JONGEN VAN FIETS BEROOFD, Boxtel

Donderdagmiddag is een 11-jarige jongen uit Boxtel van zijn fiets beroofd. De jongen reed rond 17.00 uur op zijn fiets over Tongeren in Boxtel. Daar werd hij door een drietal jongeren tot stoppen gedwongen De jongeren eisten de fiets van de jongen. Toen hij deze niet wilde afgeven, werd hij door de jongeren vastgepakt en in een sloot gegooid. Het drietal maakte zich met de fiets van de jongen uit de voeten. Het betrof drie jongens in de leeftijd van 14 tot 16 jaar met een getinte huidskleur. Ze zijn weggereden in de richting van de Leenhoflaan in Boxtel.

MAN AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING, Sint Michielsgestel

Donderdagavond is een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De man had in een verzorgingshuis aan Nieuw Beekvliet in Sint Michielsgestel enkele persoonsleden bedreigd. Verder had de man in een kamer van een bewoonster vernielingen aangericht. De man is voor verder onderzoek ingesloten.