CDG


Wijziging in directie CDG

Pierre Kleine Schaars, Directeur Services bij CDG, heeft besloten het nieuwe jaar als zelfstandig ondernemer in te gaan. Het afgelopen jaar heeft in het teken gestaan van de hervorming van onze operatie. Deze fase is nu afgerond, de organisatie CDG staat en is klaar voor een nieuwe fase van groei. Mijn werk zit erop en een nieuwe uitdaging wacht., aldus Kleine Schaars.

De directie van CDG bestaat nu uit Rashied Akrum, Chief Executive Officer en Peter Hoekstra, Chief Operations Officer. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de CDG organisatie en geven leiding aan een breed middenkader waarin verschillende expertises, zoals Sales, Marketing, Backoffice en Services, zijn vertegenwoordigd. Akrum: Pierre heeft zeer veel voor ons betekend. Zijn visie en zelfbewustzijn hebben ons geholpen de strategische beslissingen te nemen die nodig zijn geweest om CDG klaar te stomen voor de toekomst.

Kleine Schaars zal zich met zijn nieuwe onderneming bezig houden met het op Europese schaal leveren van sales en marketing diensten aan organisaties die zelf de benodigde expertise ontberen. Een van de eerste klanten is Real Enterprise Solutions, producent van het softwareproduct PowerFuse.

3-1-2003