Ingezonden persbericht

Jekety garandeert inschrijving .nl domein voor particulieren

DEN HAAG, 20030103 -- Hoewel de Stichting Internet Domeinregistratie (SIDN) de registratie van domeinnamen voor particulieren pas vanaf 29 januari 2003 mogelijk maakt, start Jekety vandaag al met de voorinschrijving. Tijdens de voorinschrijving kunnen particuliere internetgebruikers een .nl-domein laten vastleggen bij de SIDN. Tot 29 januari zal het domein worden geregistreerd op naam van Jekety. Nadat de SIDN de registratie op 29 januari daadwerkelijk heeft openstelt zal Jekety de domeinnamen kosteloos overdragen en op naam zetten van de klant. Zo kan Jekety garanderen dat een domeinnaam daadwerkelijk op naam van de klant geregistreerd zal worden.

Jekety biedt de voorinschrijvers de zekerheid van het bezitten van de gewenste domeinnaam voor de officiële datum op 29 januari en brengt daarnaast geen eenmalige opstartkosten van in rekening. Deze introductieactie geldt voor inschrijvingen die voor 29 januari 2003 ontvangen worden.
Jekety biedt particulieren verschillende mogelijkheden om een .nl domein vast te laten leggen met een simpele modulaire kostenstructuur:
* Een .nl domeinregistratie kost ¤ 2,00 per maand inclusief BTW.
* Het doorverwijzen van de domeinnaam en e-mail naar de persoonlijke homepage-ruimte en e-mail adres kost ¤ 1,00 per maand extra inclusief BTW.
* Het kunnen beschikken over een echt e-mailadres om onder het eigen domeinnaam te kunnen e-mailen kost ¤ 2,00 per maand extra inclusief BTW.
* Domeinruimte om een eigen homepage te kunnen publiceren kost ¤ 2,00 extra per maand inclusief BTW.
Een .nl domeinnaam inclusief e-mail faciliteit en website hosting kost derhalve ¤ 6,00 per maand inclusief BTW.



Ingezonden persbericht