Gemeente Hoorn


Zaterdag 4 januari kerstboomverbranding!

Persbericht d.d.: 19 december 2002

Op zaterdag 4 januari 2003 organiseert de brandweer op acht plekken in Hoorn de traditionele kerstboomverbranding. Medewerkers van de brandweer staan die dag om 16.00 uur paraat om de bomen in ontvangst te nemen. Om 17.00 uur gaat de fik in de (hopelijk grote) stapels bomen, tenzij dit door zeer bijzondere weersomstandigheden niet verantwoord is.

Ieder kind tot en met 12 jaar oud dat een boom inlevert krijgt een rolletje drop en een lot. Goed bewaren, dat lot, want er zijn leuke prijzen mee te winnen. De rolletjes drop zijn beschikbaar gesteld door Gebr. Verduijn's Suikerwerkenfabriek (voorheen Klene dropfabriek).

Inzamelplekken

* Binnenstad: heuvel bij de nieuwe brandweergarage aan de Nieuwe Wal (bij ingang parkeerterrein Julianapark)
* Grote Waal: eind Verlengde Middelweg bij Westerdijk
* Hoorn-Noord: grasveld HRTC bij parkeerterrein zwembad De Waterhoorn aan de Holenweg

* Risdam-Zuid: wijkpark Risdammerhout, weiland achter de Wolkammer
* Risdam-Noord: veldje tussen Berkmergouw en Dorpsstraat Zwaag
* Zwaag: wijkpark Bangaerde, bij Honky Tonk
* Blokker: weiland naast Abdij (bereikbaar via fietspad tussen Abdij en Galerij)

* Kersenboogerd: grasveld tussen Charlotte van Pallandhof en John Raedeckerhof.

Prijswinnaars
In totaal zijn er 24 prijzen te winnen, drie per inzamelplek. Brandweercommandant ing. H. Nijenhuis trekt op zondag 5 januari de winnende loten. De winnende lotnummers worden op maandag 6 januari bekendgemaakt, onder meer op deze website. Uiteraard staan de winnende lotnummers ook op de gemeentelijke informatiepagina 'Hoorn Op Vijf' in het Westfries Weekblad van 7 januari.

Wie een winnend lot heeft, moet contact opnemen met de brandweerkazerne aan de Nieuwe Wal 1, telefoon 0229 276800. In overleg wordt een datum gekozen waarop de winnaars hun prijs krijgen uitgereikt.

---
Laatste wijziging deze pagina: 20 december 2002