Ingezonden persbericht


Op de Geest tegen Unplukt

Zondag 5 januari 2003 opent Op de Geest het nieuwe jaar in het Steigertheater met een theatersportwedstrijd tegen Unplukt. De beste spelers uit Rotterdam en omstreken hebben zich verzameld in dit unieke team. Nog niet zo heel lang geleden waren het deze spelers die het Nederlands kampioenschap naar Rotterdam brachten. Bekend vanwege de vele zeer lachwekkende en soms ook ingenieuze scènes. Sinds het NK zijn er meerdere spelers 'professioneel gegaan' en zijn ze alleen nog maar beter geworden. Het belooft een unieke wedstrijd te worden. Het programma begint om 13:30 uur.

Theatersport is een vorm van theater waarbij twee teams van vier spelers elkaar om de beurt uitdagen tot het improviseren van korte scènes, op aanwijzingen van het publiek. Ze worden beoordeeld door deskundige rechters in samenwerking met het publiek. Iedere eerste zondag van de maand speelt Op de Geest om 13:30 uur een theatersportwedstrijd.

De Zalige Zondag

Iedere tweede zondag van de maand zoekt Op de Geest het experiment met nieuwe vormen van improvisatietheater onder de naam De Zalige Zondag. Op de Geest brengt: lange improvisaties, musicals, theatrale stand-up-comedy. Op www.opdegeest.nl vindt u wat de plannen zijn voor de volgende Zalige Zondag. Deze voorstellingen beginnen om 20:30 uur.

Op de Geest is de langst bestaande theatersportvereniging van Nijmegen.

Kaartjes voor voorstellingen van Op de Geest kunnen gereserveerd worden bij het Steigertheater: tel. 024-3228127.

Iedereen die op de hoogte wil blijven van de speeldata van Op de Geest kan zich inschrijven voor de Op de Geest Mailinglist: www.opdegeest.nl.

Contactpersonen Op de Geest:

Pers: Martijn Gerritsen, 024 - 3789763, 06 - 51407551 e-mail: pr@opdegeest.nl

Overig: Fred Kleinveld, Telefoon: 0487-541946, e-mail: info@opdegeest.nl

Website: www.opdegeest.nl