Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 5-01-2003 Persberichten district Eemland zuid, 12.15 uur

Fietsenvernieler aangehouden

AMERSFOORT Zondagnacht omstreeks 02.00 uur werd op De Hof een 25-jarige man uit Amersfoort aangehouden. Hij was een fiets aan het vernielen.
De man vierde zijn (onbekend gebleven) ergernis bot op een fiets, die hij bij aankomst van de politie al totaal vernield had. Hij werd overgebracht naar het politiebureau waar hij een bekenende verklaring aflegde. Met een proces-verbaal werd hij heengezonden.

Verloren medicijnen

AMERSFOORT SOEST Een man uit Amersfoort, leeftijd onbekend, meldde bij de politie dat hij op 3 januari tussen 19.00 en 20.00 uur een klein doosje medicijnen had verloren. Hij was via het Industrieterrein vanuit Amersfoort met zijn auto naar Soest gereden. In het doosje zitten medicijnen tegen psychiatrische klanten. De politie verzoekt de vinder(s) van dit medicijndoosje dit af te geven bij de plaatselijke politie.

Winkeldief aangehouden

AMERSFOORT Zaterdagmiddag omstreeks 13.30 uur werd op het Sint Jorisplein een 45-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden.
De man wilde een winkel verlaten zonder het door hem meegenomen cosmetica-artikel af te rekenen. Winkelpersoneel wist de man vast te houden en over te dragen aan de politie.
De man werd meegenomen naar het politiebureau en na verhoor heengezonden met een proces-verbaal.