Stadsdeel De Baarsjes Amsterdam


Komend evenement
Werkzaamheden in de Vasco da Gamastraat

Op maandag 6 januari 2003 gaat het stadsdeel De Baarsjes de rijweg van de Vasco da Gamastraat, gelegen tussen het Columbusplein en de W. Schoutenstraat openbreken. Tegelijkertijd gaan ook een aantal andere diensten en bedrijven werkzaamheden aan de rijweg en voetpaden uitvoeren. De werkzaamheden kunnen zo'n zes tot acht weken gaan duren; dit is natuurlijk afhankelijk van o.a. de weersomstandigheden.

Wij vragen uw medewerking voor het volgende; aangezien uw straat vanaf 6 januari 2003 dus slecht bereikbaar is, kunt u vanaf die datum met een auto in dit gedeelte van de straat niet rijden en parkeren. Voetgangers en fietsers kunnen lopend wel gebruik blijven maken van het trottoir.

huis- en grofvuil

Bewoners kunnen het huisvuil in dichtgebonden zakken vanaf maandag 6 januari 2003 in de Vasco da Gamastraat, hoek Cabotstraat en het Columbusplein tegenover huisnummer 14 neerzetten.

Het grofvuil wordt op dinsdag opgehaald op het Columbusplein tegenover huisnummer 22 en in de Vasco da Gamastraat tegenover huisnummer 50. Het grofvuil mag alleen op dinsdag tussen 06.00 en 10.00 uur op de genoemde plekken worden neer gezet.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Westerheiden (tel. 020-58 98 616) van de sector Stadsdeelwerken van De Baarsjes.


---

© Stadsdeel De Baarsjes - 19/12/2002