Rabobank Nederland

Start inschrijving Herman Wijffels Innovatieprijs 2003 Rabobank Nederland, 2/1/2003 04:52 PM

---

Op 6 januari 2003 start de inschrijvingsperiode voor de Herman Wijffels Innovatieprijs 2003. Tot 1 april a.s. kunnen jonge ondernemers een innovatief idee of plan bij hun Rabobank aanmelden. De hoofdprijs is ¤ 100.000, de tweede prijs ¤ 75.000 en de derde prijs is ¤ 50.000.

Het afgelopen jaar was de eerste editie van de prijs direct een groot succes. Rik van Slingelandt reikte namens de Raad van Bestuur van de Rabobank Groep met Herman Wijffels de prijzen uit: "Het was enorm hoeveel publiciteit de genomineerden kregen, direct toen de nominaties bekend waren maar ook na de prijsuitreiking. We rekenen nu op nog meer inzendingen dan vorig jaar omdat de normen en eisen nu bekender zijn. Ik zou zeggen: inschrijven want het is in één keer de belangrijkste Nederlandse prijs voor jonge ondernemers geworden!"

Met de Herman Wijffels Innovatieprijs ondersteunt de Rabobank jonge ondernemers tot 36 jaar, die innovatieve producten, diensten of processen ontwikkelen of een verfrissende visie hebben op ondernemerschap. Het gaat daarbij niet alleen om bedrijfseconomische ondernemingskwaliteiten. Ook worden er eisen gesteld aan vaardigheden in modern coöperatief denken en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het inschrijfformulier en de folder over de aanmelding- en selectieprocedure zijn bij de Rabobank op te vragen of vanaf 6 januari 2003 te downloaden van www.rabobank.nl.